Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste buna pentru Anamaria Nedelcu, mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru Anamaria Nedelcu, mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada

Veste buna pentru Anamaria Nedelcu, mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada. Femeia poate sa-si petreaca Pastele cu fiul ei. in urma cuscurt timp, Curtea de Apel Bucuresti a amanat judecarea. continuă pe Antena3

Ana Maria Nedelcu, mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada, afla luni daca va fi extradata

Curtea de Apel Bucuresti discuta luni extradarea Anei Maria Nedelcu, acuzata ca si-a rapit copilul nascut in Canada si l-a adus in Romania. Autoritatile canadiene o acuza de infractiunea de rapire cu incalcarea unui ordin de custodie pentru care risca 10 ani de inchisoare.

Mama acuzata ca si-a rapit copilul din Canada a fost eliberata din arest. Fostul sot a venit in Romania sa-si ia fiul

Magistratii Curtii Supreme au decis, joi seara, ca Ana Maria Nedelcu, acuzata ca si-a rapit copilul nascut in Canada si l-a adus in Romania, sa fie eliberata din arest. intre timp, in Romania a ajuns si tatal copilului care vrea sa-si ia fiul in Toronto. Asta desi barbatul este acuzat ca este violent si ca isi bate copilul frecvent. Are insa de partea sa o hotarare judecatoreasca de custodie.

Mama acuzata ca si-a rapit copilul nascut in Canada afla luni daca va fi extradata (VIDEO)

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de recuzare formulata de aparatorii Anei Maria Nedelcu, ceea ce inseamna ca asupra extradarii femeii se va pronunta tot judecatorul Adrian Podar, cel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )