Libnet.ro
UNICEF

21:30

Veste buna pentru toti romanii: scade pretul la gaz, dupa liberalizarea iminenta a pietei

Playtech Playtech,
Veste buna pentru toti romanii: scade pretul la gaz, dupa liberalizarea iminenta a pietei

Legea energiei a avut parte de modificari majore in ultimele zile, pentru a facilitatea liberalizarea distributiei de gaze naturale. Clientii vor fi principalii beneficiari si se pot astepta la. continuă pe Playtech

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nordul Capitalei

Veste buna pentru miile de bucuresteni care lucreaza in nodrul Capitalei! Se reia circulatia pe soseaua Fabrica de Glucoza inchisa timp de un an pentru lucrari de modernizare. Pe langa largirea carosabilului la patru benzi de la doua benzi, au fost refacute toate retelele de utilitati din zona, in cadrul unui proiect care a costat 173 de milioane de lei.

Toti romanii cu acest card trebuie sa stie asta. Modificarea de maxima importanta care incepe chiar de acum

O veste importanta pentru toti romanii a venit in aceste zile. Comunicarea oficiala e de laCasa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) si vizeaza ce se intampla cu cardul de.

Veste buna pentru fanii Urzeala Tronurilor. Apare volumul 6 al seriei, anul viitor

Fanii Game of Thrones vor avea parte de o surpriza imensa din partea scriitorului George R. Martin, la un an de la terminarea serialului ce a cucerit milioane de oameni pe plan mondial. Recent, acesta a.

Veste uriasa pentru romanii cu credite in franci elvetieni. Decizia care le poate schimba viata

Toti romanii care au credite in franci elvetieni si care au dat bancile in judecata pentru a cere inghetarea cursului vor afla pe 9 iulie daca au sau nu vreo sansa sa castige procesele.

Romania da lovitura in Europa: asa ceva era imposibil in urma cu 10 ani. Toti romanii se bucura de aceasta veste

In ciuda perioadei, sunt si vesti bune despre Romania. Ultimele cifre arata ca romanii mai fac un pas spre bunastare, la fel cum e in tari din Vestul Europei. Cifrele pe 2019 arata ca.

Digi |RCS-RDS vrea sa spulbere concurenta. Anuntul care vizeaza toti romanii a aparut acum pe site

Digi |RCS-RDS e jucatorul din piata telecom care a profitat cel mai mult de doua lucruri: tarife mici si abonamente mari la internet mobil. Acum, pentru vara, a pregatit o campanie.

Lovitura de gratie pentru toti cei cu masini pe benzina. Ce se intampla la pompa chiar astazi

Pe masura ce Romania a intrat in starea de alerta si deplasarea a crescut, nici pretul la benzina si motorina n-a ramas acelasi. Acum, Petrom a venit cu anuntul. Petrom a anuntat o.

Veste neasteptata pentru persoanele vulnerabile care asteptau vaccinul pentru coronavirus. Ce efect ar putea avea acesta

Cercetatorii britanici au vesti proaste pentru persoanele varstnice. Potrivit acestora, viitorul vaccin impotriva coronavirusului s-ar putea sa nu aiba rezultate foarte bune in randul acestora.

Decizia Carrefour Romania in plina stare de alerta. Azi se intampla totul pentru toti clientii

Carrefour are un anunt important pentru clientii din Romania. Decizia pe care retailerul a luat-o acum e surprinzatoare cel putin datorita contextului. Carrefour, in ciuda starii de alerta,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )