Libnet.ro
UNICEF

09:15

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

B1 B1,
Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul. continuă pe B1

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

SFANTUL GHEORGHE, unul dintre cei mai populari sfinti. Obiceiuri de Sfantul Gheorghe

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole,.

Unul dintre cei mai buni patiseri francezi a dezvaluit reteta pentru o delicioasa tarta cu visine si ciocolata

Eric Lanlard, unul dintre cei mai buni si mai apreciati patiseri din Franta, a dezvaluit pentru The Telegraph reteta sa pentru o tarta delicioasa cu zmeura si ciocolata.

Unul dintre cei mai importanti afaceristi din Vaslui si trei directori, condamnati pentru fraude cu fonduri europene

Ciprian Safir, administratorul societatii Conbetas din Vaslui, a fost condamnat joi, 20 aprilie, de Tribunalul Iasi intr-un dosar ce vizeaza fraude cu fonduri europene la proiect derulat de comuna Mironeasa, din judetul Iasi. Alaturi de Safir a fost condamnat si directorul executiv al Directiei Tehnic, din cadrul Consiliului Judetean Vaslui, precum si directorul general, respectiv directorul tehnic al SC Lucrari Drumuri si Poduri LDP) Vaslui.

Veste proasta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani

Veste neplacuta pentru romanii care au masini mai vechi de 12 ani. George Dinca, directorul general al Registrului Auto Roman, a declarat pentru Capital ca institutia pe care o conduce vizeaza.

Vot cu scandal la PNL Iasi: Unul dintre candidati a contestat rezultatul si a cerut al doilea tur de scrutin. Liberalii sunt chemati din nou la vot duminica (VIDEO)

Alegerea presedintelui organizatiei municipale a PNL Iasi s-a terminat cu scandal. Unul dintre candidati a contestat rezultatul si a cerut al doilea tur de scrutin. Liberalii sunt chemati din nou la vot, duminica.

Cum era caracterizat marele Gheorghe Dinica de unul dintre colegii de scena si de pahar: N-am mai vazut in viata mea un om cu asemenea reactii la alcool. Eu, in locul lui, mi-as fi dat duhul demult

Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei, Gheorghe Dinica, a jucat pe scenele Teatrului Mic, Teatrului de Comedie, Teatrului Bulandra, Teatrului National Bucuresti, Teatrului Odeon, avand totodata o cariera cinematografica de invidiat, intinsa pe durata unei jumatati de secol.

Zi sfanta pentru crestini: Duminica este sarbatorit Sfantul Gheorghe, purtatorul de biruinta. Ce traditii respecta romanii(VIDEO)

Crestinii il sarbatoresc duminica pe Sfantul Gheorghe, purtatorul de biruinta. Celebrat in fiecare an pe 23 aprilie, marele ucenic este unul dintre cei mai iubiti sfinti din calendarul.

Xiaomi Mi 6 este cel mai serios concurent pentru Galaxy S8

De cateva saptamani am inceput sa discutam de Xiaomi Mi 6. Noul varf de gama al celor de la Xiaomi tocmai a fost lansat oficial. in afara de Huawei, Xiaomi este unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri care activeaza in China. Cu un amalgam de creatii originale in portofoliu si o nevoie cronica [].

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )