Libnet.ro
UNICEF

21:01

Unul dintre cei mai importanti afaceristi din Vaslui si trei directori, condamnati pentru fraude cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai importanti afaceristi din Vaslui si trei directori, condamnati pentru fraude cu fonduri europene

Ciprian Safir, administratorul societatii Conbetas din Vaslui, a fost condamnat joi, 20 aprilie, de Tribunalul Iasi intr-un dosar ce vizeaza fraude cu fonduri europene la proiect derulat de comuna Mironeasa, din judetul Iasi. Alaturi de Safir a fost condamnat si directorul executiv al Directiei Tehnic, din cadrul Consiliului Judetean Vaslui, precum si directorul general, respectiv directorul tehnic al SC Lucrari Drumuri si Poduri LDP) Vaslui. continuă pe Adevărul

A murit unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri: A facut comotie cerebrala de Paste

Omul de afaceri Sergiu Tartareanu a murit subit, in noaptea de inviere. Patronul Hotelului Gorj ar fi suferit o comotie cerebrala, decedand la Spitalul de Urgenta din Targu.

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

Doliu in lumea FILMULUI! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI regizori a murit (FOTO)

Regizorul britanic de teatru, filmsiopera Michael Bogdanov,a muritla varsta de 78 de ani, chiar in prima zi dePaste. Anuntul trist a fost facut marti, de agentul de presa al.

Povestea lui Ion Hudita, omul care l-a refuzat pe temutul Stalin. Politicianul moldovean a fost unul dintre cei mai fideli colaboratori ai lui Iuliu Maniu

Figura istoricului si ministrului Ion Hudita ar putea fi considerata drept un simbol si un reper al moralitatii in politica. Lider al PNT si colaborator apropiat al lui Iuliu Maniu, Ion Hudita a refuzat propunerea formulata de emisarii lui Stalin, Andrei Ianuarevici Vasinski si Ana Pauker, de a deveni prim-ministru al Romaniei, chiar daca era pe deplin constient ca, dupa acest refuz, va urma represiunea.

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

Viata e precum cubul Rubik. Poate fi rezolvata din orice pozitie. Totul e sa nu te lasi batut

Daniel Plohi este considerat unul dintre cei mai inteligenti copii din lume. La numai 8 ani, Daniel rezolva cu o rapiditate iesita din comun cubul Rubik. Dar nu aceasta este insusirea care il face un co.

Robert (Bob) Taylor, unul dintre parintii-fondatori ai internetului, s-a stins din viata

Unul dintre parintii internetului s-a stins din viata astazi, la varsta de 85 de ani. Robert Taylor, cunoscut si ca Bob Taylor, a fost un pioner american al internetului, care a condus echipe ce au adus contributii majore la dezvoltarea calculatorului, precum si la alte tehnologii conexe, scrieBBC.

Xiaomi Mi 6 este cel mai serios concurent pentru Galaxy S8

De cateva saptamani am inceput sa discutam de Xiaomi Mi 6. Noul varf de gama al celor de la Xiaomi tocmai a fost lansat oficial. in afara de Huawei, Xiaomi este unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri care activeaza in China. Cu un amalgam de creatii originale in portofoliu si o nevoie cronica [].

Situatie ALARMANTA in Japonia! Tara sufera de un DEFICIT major de chipsuri din cartofi! Pretul URIAS pe care il au acum (FOTO)

Din cauza unei culturi compromise de cartofi din insula Hokkaido, situata in nordul Japoniei, unul dintre cei mai mari producatori de chipsuri din tara a fost obligat sa opreasca productia celor mai.

Document SOCANT: Un primar din Dambovita scrie despre ORGANUL SEXUAL al unei angajate intr-o adresa oficiala(FOTO, VIDEO)

Petre Iuga este unul dintre cei mai in varsta primari din Dambovita. De 17 ani primarul unei comune mici si sarace, edilul a trimis catre Inspectoratului Teritorial de Munca Dambovita o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )