Libnet.ro
UNICEF

06:15

Veste cumplita pentru o mare rivala a Simonei Halep! Are cancer si va incepe chimioterapia

Playtech Playtech,
Veste cumplita pentru o mare rivala a Simonei Halep! Are cancer si va incepe chimioterapia

Carla Suarez Navarro, 31 de ani, una dintre cele mai apreciate jucatoare din circuitul WTA, a anuntat marti ca are cancer. Sportiva iberica are o forma a cancerului limfatic, limfomul Hodgkin. A precizat ca a fost depistata din timp si ca va incepe in cel mai scurt timp tratamentul cu citostatice. Sper ca sunteti cu . continuă pe Playtech

Numerologul Romeo Popescu, veste proasta pentru romani: Ce semnificatie numerologica are data alegerilor, 27 septembrie

Numerologul Romeo Popescu a analizat din punct de vedere numerologic data alegerilor locale din Romania, 27 septembrie 2020, si spune ca nu este o data potrivita pentru alegeri, deoarece neincrederea este incercarea zilei respective si acest fapt nu va aduce lucruri bune pentru alegatori.

Veste buna pentru bucuresteni! Gabriela Firea a anuntat ca Podul Ciurel este gata

Veste buna pentru bucuresteni! Primaria Capitalei a anuntat ca Podul Ciurel este gata si va fi deschis circulatiei in primele zile ale lunii septembrie, in asa fel incat odata cu inceperea scolii, sa nu se mai produca ambuteiaje in zona.

Lumea tenisului, in stare de soc: Carla Suarez Navarro are cancer! Reactia Simonei Halep

Jucatoarea iberica de 31 de ani isi pregatise retragerea pentru 2021, insa, probabil, va fi nevoita sa renunte inca de acum la sportul de performanta.

Veste proasta pentru Dacia: cum si-a pus criza amprenta asupra constructorului

2020 este un an extrem de prost pentru industria auto, iar Dacia nu putea face exceptie. Datele la sapte luni arata un bilant nedorit. Dacia a inceput prost anul 2020, la fel ca ceilati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )