Libnet.ro
UNICEF

09:45

O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Antena3 Antena3,
O veste excelenta pentru toti romanii! Anunt important facut de ministrul Finantelor, Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta ca a fost redus semnificativ planul de imprumuturi pentru luna august. O veste excelenta pentru TOTI romanii!, a scris ministrul,luni, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Antena3

Anunt pentru toti romanii care au card si cont bancar: Banca Transilvania a venit cu vestea surpriza

Banca Transilvania a transmis un mesaj deosebit de important cu privire la plata cu cardul. Si acum lucrurile ar trebui sa avanseze ceva mai rapid. Banca Transilvania a incercat, in 2020, sa.

LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum

Lidl Romania a anuntat o noua modificare foarte importanta ce va fi disponibila in toate magazinele sale din tara. Mai jos este tot ce trebuie sa stie clientii Lidl. LIDL, anunt urias pentru toti clientii din Romania. Se intampla acum Lidl Romania isi surprinde din nou clientii cu o schimbare pe care a anuntat-o in .

Este oficial. Veste proasta pentru romanii care isi petrec vacanta pe litoralul romanesc. Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta aceasta regula

In contextul pandemiei de COVID-19 si al nerespectarii regulilor de distantare intre oameni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta s-a reunit pentru a decide regulile care se vor impune incepand cu 1 august, pe litoral. Astfel ca, purtarea mastii in spatii deschise si aglomerate va fi obligatorie. De asemenea, membrii comitetului pentru situatii de .

Decizia uluitoare a Guvernului Orban. Se intampla chiar astazi si ii vizeaza pe toti romanii

Guvernul va adopta, din nou, in sedinta de vineri, Hotararea prin care sunt luate noi restrictii pentru limitarea raspandirii infectiilor cu COVID-19. Hotararea adoptata deja miercuri nu a avut toate avizele necesare, sustin surse guvernamentale citate de Digi24. Guvernul Orban, decizii cu repetitie: mai adopta o data restrictiile adoptate miercuri La propunerea Comitetului National pentru .

Atentie, viitori soferi: ce se intampla cu examenele auto, anunt important de la autoritati

Autoritatile dintr-un judet au un mesaj important pentru viitorii soferi. Si toti candidatii de acolo care vor sa obtina permisul auto sunt vizati. Pandemia de coronavirus a venit cu.

Veste proasta pentru unii soferi care au cumparat Volkswagen: ce a anuntat compania

Scandalul Dieselgate a zguduit puternic Volkswagen, cel mai mare producator auto din lume. Acum, compania face un anunt care vine cumva firesc dupa situatia creata. Volkswagen inca mai.

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )