Libnet.ro
UNICEF

05:16

Veste soc in lumea muzicala! Unul dintre cei mai apreciati compozitori a pierdut lupta cu viata (FOTO)

B1 B1,
Veste soc in lumea muzicala! Unul dintre cei mai apreciati compozitori a pierdut lupta cu viata (FOTO)

Pianistul si compozitorul de jazz, Graham Wood, s-a stins din viata la varsta de 46 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul. Graham Wood era si detinatorul clubului de jazz The Ellington si fondatorul. continuă pe B1

TRAGEDIE FARA MARGINI! S-A SINUCIS unul dintre cei mai apreciati CHEFI (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatichefis-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscutibucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la.

Tragedie fara margini: Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati chefi s-a sinucis. Jeremy Strode, care era printre cei mai cunoscuti bucatari australieni, avea doar 53 de ani. Nu a fost dezvaluit motivul care a dus la sinucidere. Sotia sa,.

A murit unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii. Lucrarile sale vor ramane in istorie pentru totdeauna (FOTO)

Doliu in mediul academic international. Scriitorul si istoricul francez Max Gallo a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Acesta era bolnav de mai multa vreme de maladia Parkinson. Gallo.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Maresalul invadatorilor sovietici, onorat de Primaria Sectorului 2: Un parc din Bucuresti poarta numele unuia din cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii - Fiodor Tolbuhin |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Fiodor Tolbuhin a fost unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime.

Maresalul invadatorilor sovietici, onorat de Primaria Sectorului 2: Un parc din Bucuresti poarta numele unuia din cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii - Fiodor Tolbuhin |DOCUMENTAR ROMANIA LIBERA

Fiodor Tolbuhin a fost unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime.

VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeste o investitie de 120.000 dolari

Planable, un startup creat de trei tineri din Republica Moldova si lansat la Cluj anul trecut, a fost acceptat la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie si primeste o investitie de 120. 000 dolari. La editia din acest an au fost admise 11 startup-uri din Europa, 7 dintre acestea fiind fondate de femei, la fel cum este si Planable. Vezi in articol interviu video cu Xenia Munean, fondatoarea Planable.

Emotie si datorie. Pleaca in misiune pentru sase luni intr-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume - GALERIE FOTO

O ceremonia militara de plecare in misiunea NATO Resolute Support a militarilor Batalionului de Infanterie Protectia Fortei BRAVE HEARTS a avut loc, marti, la Focsani, informeaza Ministerul.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre cele mai celebre branduri de bere din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

ştiri de la B1

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )