Libnet.ro
UNICEF

22:46

Veste trista pentru Dorin Cocos. Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 in cazul lui

B1 B1,
Veste trista pentru Dorin Cocos. Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 in cazul lui

Veste trista pentru fostul sot ala Elenei Udrea, Dorin Cocos. Judecatoria Sectorului 4 i-a respins miercuri cererea de eliberare conditionata. Dorin Cocos executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de. continuă pe B1

Veste trista pentru Dorin Cocos. Ce a decis Judecatoria Sectorului 4 asupra lui

Veste trista pentru fostul sot ala Elenei Udrea, Dorin Cocos. Judecatoria Sectorului 4 i-a respins miercuri cererea de eliberare conditionata. Dorin Cocos executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de.

Dorin Cocos ramane in arest. Instanta a respins cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri

Omul de afaceri Dorin Cocos ramane in arest, la Penitenciarul Jilava, dupa ce Judecatoria Sectorului 4 a respins, miercuri, cererea de eliberare conditionata. El executa o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare, in dosarul Microsoft.

Cererea de eliberare conditionata a lui Dorin Cocos, respinsa de instanta

Judecatoria Sectorului 4 a respins miercuri cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri Dorin Cocos, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare primita.

Cererea de eliberare conditionata a lui Dorin Cocos, respinsa de instanta

Judecatoria Sectorului 4 a respins miercuri cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri Dorin Cocos, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare primita in dosarul Microsoft, scrie Agerpres.

Veste neasteptata pentru Maria Sarapova! A primit wildcard pentru US Open

Veste ingrijoratoare pentru Simona Halep. Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cea care a reusit sa o invinga in toate partidele si revenita in competitie dupa o suspendare de 15 lu.

Veste trista! O multime de oameni au incercat sa o salveze, dar boala a doborat-o (FOTO)

O femeie care suferea de o boala grea, pentru care a fost initiata o campanie de donare de sange, a cedat din viata. Mihaela Deaconu a sperat pana in ultima clipa ca va scapa de.

Veste neasteptata pentru Sharapova: A primit wild card pentru tabloul principal de la US Open

Tenismena rusa Maria Sharapova a primit un wildcard pentru tabloul principal de la US Open, dupa ce a fost suspendata timp de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, potrivit AFP, citat de Agerpres. Astfel,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )