Libnet.ro
UNICEF

15:30

Veste-soc primita de familia Alexandrei Macesanu. Cele doua fete ar fi fost scoase din tara cu vase de pescuit

Antena3 Antena3,
Veste-soc primita de familia Alexandrei Macesanu. Cele doua fete ar fi fost scoase din tara cu vase de pescuit

Familia Alexandrei Macesanu a primit o inregistrare socanta. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost scoase din tara cu vase de pescuit. Alexandru Cumpanasu a facut . continuă pe Antena3

Un nou scandal in interiorul MAI, la Suceava. Un jandarm si iubita lui, acuzati ca au exploatat sexual doua fete de 15 ani

Un jandarm din Suceava si iubita lui sunt acuzati ca au exploatat sexual doua fete de 15 ani. Cei doi sunt banuiti ca gaseau clienti pentru cele doua fete minore, care se prostituau in locuinta jandarmului si a prietenei sale, iar banii erau impartiti in jumatate, relateaza Mediafax.

Cazul Alexandrei Macesanu si al Luizei Melencu a ajuns subiect intr-o emisiune din Italia. Ce spune televiziunea publica despre cele doua fete (VIDEO)

Cazul Alexandrei Macesanu si al Luizei Melencu a devenit subiect intr-o emisiune difuzata de televiziunea publica din Italia.

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu: Nu este anchetat traficul de persoane. Se vrea inchiderea dosarului doar pentru omor

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu a declarat ca DIICOT nu ancheteaza un posibil trafic de persoane in cazul disparitiei fetelor din Caracal si ca se vrea inchiderea dosarului pentru.

FOTO Cetatea dacica Costesti reparata de voluntari. incep lucrarile la cele doua palate antice din situl UNESCO

Voluntarii Ambulantei pentru monumente au ajuns, joi, la Costesti si pregatesc terenul pentru lucrarile la cele doua turnuri locuinta din cetatea dacica.

DigiSport: Serena Williams ia o decizie uimitoare dupa cele doua finale de Grand Slam pierdute in 2019

Serena Williams vrea sa joace si dupa ce va depasi varsta de 40 de ani. Ajunsa la 38 de ani, marea campioana din Statele Unite a disputat doua finale de Grand Slam in acest an Wimbledon si US Open), dar le-a pierdut pe amandoua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )