Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vesti bune pentru cei care isi cauta un loc de munca. O multinationala deschide un centru IT in Romania

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru cei care isi cauta un loc de munca. O multinationala deschide un centru IT in Romania

Compania daneza Conscensia, care ofera servicii de IT si de dezvoltare de software, a decis sa deschida un nou centru in Romania, pentru care cauta un director general, conform unui anunt al firmei, scrie. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Ministrul de interne sustine limitarea liberei circulatii in UE doar pentru cei care au un loc de munca

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, cere ca libera circulatie a personaleor in cadrul UE sa fie limitata la cei care au loc de munca. May este de parere ca legile europene sunt permisive, drept urmare.

HOROSCOP GEMENI septembrie 2015. Vesti bune in viata personala si in cariera

Luna septembrie incepe cu vesti bune legate de familie, casa sau o proprietate. Intri intr-o perioada de un an in care viata ta personala se schimba foarte mult, in bine.

Noul Cod Fiscal. Taxe mai mari pentru PFA si pentru cei care obtin venituri din activitati independente

Noul Cod Fiscal adoptat marti in Senat prevede amanarea pentru 2017 a unor masuri de relaxare fiscala, dar si a unor facilitati pentru cei care obtin venituri din activitati independente. Adevarul iti arata ce taxe trebuie sa achite persoanele fizice autorizate si cele care obtin venituri din activitati independente.

4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza

Celulita nu este ceva cu care sa-ti fie rusine. Toata lumea are celulita. E drept ca nu e prea estetica, insa 90% dintre femeile preadolescente o au. Iata 4 tratamente bizare pentru celulita care chiar functioneaza.

Casele de Asigurari de Sanatate isi vor prelungi programul in aceasta saptamana pentru cei care nu si-au ridicat cardul

Asiguratii care vor sa-si ridice cardurile nationale de sanatate, care sunt obligatorii de astazi, 1 septembrie, isi pot ridica si in aceasta saptamana cardurile dupa un program special prelungit. Autoritatile au luat aceasta decizie pentru ca la casele de asigurari de sanatate se afla in jur de 300. 000 carduri ce nu au fost ridicate de catre asigurati.

Horoscop. Vesti cumplite pentru Gemeni

Taurii pun accentul pe mediul personal, gemenii nu tin cont de nimeni, iar racii fac sacrificii in numele iubirii. Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 31 august - 6 septembrie,.

Ancheta in cazul mortii a 71 de refugiati intr-un camion: Arestul preventiv pentru cei patru suspecti, prelungit pana pe 29 septembrie (justitia ungara)

Cei patru suspecti in cazul mortii a 71 de refugiati, descoperiti joi intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, vor fi mentinuti in arest pana pe 29 septembrie, a decis sambata justitia ungara, transmite AFP.

GHID ASF pentru consumatorii care au de recuperat bani de la Astra Asigurari: Ce fac daca am un accident auto maine? Trebuie sa mai platesc ratele la asigurare?

Asiguratii care au bani de recuperat de la Astra Asigurari trebuie sa se adreseze din acest moment Fondului de Garantare a Asiguratilor FGA), iar acesta are obligatia de a publica lista creditorilor la sfarsitul lunii septembrie 2015, se arata intr-un Ghid pentru consumatori publicat marti de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Documentul prezinta pas cu pas ce trebuie sa faceti daca sunteti asigurat sau pagubit al Astra si raspunde la intrebari precum: Ce fac daca am avut o dauna a carei despagubire a fost aprobata de Astra, dar plata nu a fost efectuata? sau Ce fac daca daca am un accident auto maine? Atentie! FGA va incepe sa plateasca dupa ce va exista o decizie definitiva in justitie cu privire la falimentul Astra, iar acest lucru ar putea dura si 3-4 luni daca asiguratorul contesta in justitie hotararea de deschidere a procedurii de faliment.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )