Libnet.ro
UNICEF

14:16

Vesti bune pentru cei care vor o locuinta prin programul Prima Casa

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru cei care vor o locuinta prin programul Prima Casa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, institutie care evalueaza dosarele de credit Prima Casa din partea statului, a anuntat ca va initia in curand. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru parinti! Klaus Iohannis a promulgat legea care simplifica procedurile adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind simplificarea procedurii adoptiei, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat transmis Agerpres. Actul.

Vesti bune pentru toti posesorii de telefoane mobile. in sfarsit se schimba!

De la 30 aprilie 2016, tarifele mai roaming vor fi mai scazute, indiferent de compania la care sunteti abonat. Aceasta este prima etapa din aplicarea unui pachet telecom, adoptat de Parlamentul European, care prevede.

Vesti proaste pentru Simona Halep: Romanca nu va avea alaturi antrenorul in urmatoarele turnee (VIDEO)

Vesti proaste pentru Simona Halep. Romanca va trebui sa se descurce in perioada urmatoare fara australianul Darren Cahill, arata B1 TV. Cel care a antrenat-o pe Simona de la inceputul anului va.

Laura Codruta Kovesi: Banii ascunsi in paradisuri fiscale pot fi confiscati. Sefa DNA vorbeste despre PanamaPapers si despre cei care au incercat sa o spioneze (VIDEO)

Dosarul Panama pune pe jar afaceristii romani care sunt implicati. Banii ascunsi de acestia prin firme offshore vor fi confiscati, a avertizat sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Aceasta sustine ca procurorii.

S-a stabilit data revansei dintre Fury si Klitschko. Cei doi vor lupta pe o legendara arena de fotbal

Britanicul Tyson Fury va urca in ring pentru apararea titlurilor mondiale in fata lui Vladimir Klitschko pe 9 iulie.

Adolescenta disparuta fara urma. Politia ii roaga pe toti cei care o vad sa sune la 112

Se scurg ore de neliniste si cautari disperate pentru gasirea unei copile de 14 ani din Capitala. Fata a mers duminica, la pranz, la o zi onomastica si, in jurul orei 17. 00, si-a sunat.

Radu Tudor: Clasarea Eratei CCR, o palma pentru cei 7,5 milioane de romani

Procurorii Parchetului General au clasat dosarul Erata CCR, in care a fost investigat modul in care judecatorii Curtii Constitutionale au emis in anul 2012 o decizie privind organizarea.

Acest site te lasa sa trimiti mesaje in viitor pentru cei dragi

Putem trimite mesaje in spatiu, mesaje criptate, mesaje de toate felurile si avem si aplicatii pentru asta. Aparent, putem trimite si mesaje in viitor, atat catre noi insine, cat si catre cei dragi. Site-ul care iti permite sa faci asta se numesteFutureMe, si, in mod normal, serviciul a fost creat pentru a-i trimite versiunii tale [].

VIDEO Razboi intre servicii pentru uzina care producea singura lana sintetica necancerigena din lume. Utilaje noi, la fier vechi

Colosul prabusit, partea a II-a. Proiectul de la Savinesti a fost interesant pentru o gramada de oameni de afaceri si investitori cu potential, dar a esuat. Lupta dintre diverse grupari si servicii secrete nu a adus economiei nimic bun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )