Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste pentru Simona Halep: Romanca nu va avea alaturi antrenorul in urmatoarele turnee (VIDEO)

B1 B1,
Vesti proaste pentru Simona Halep: Romanca nu va avea alaturi antrenorul in urmatoarele turnee (VIDEO)

Vesti proaste pentru Simona Halep. Romanca va trebui sa se descurce in perioada urmatoare fara australianul Darren Cahill, arata B1 TV. Cel care a antrenat-o pe Simona de la inceputul anului va. continuă pe B1

Horoscopul Dragostei. Vesti proaste pentru Scorpioni

In aceasta saptamana iubirea vine pe dragoni mari, Venus este in Berbec, scrie antenastars. ro. Trebuie sa fim indrazneti, sa avem curaj. Se joaca foarte sincer. Venus-Marte ne face mai.

Simona Halep, fara antrenor in urmatoarea perioada - Darren Cahill va reveni la turneul de la Madrid

Dupa incheierea turneului de la Miami acolo unde Simona a ajuns pana in sferturile de finala), Simona Halep si Darren Cahill vor lua o pauza in colaborarea lor, antrenorul urmand sa revina alaturi de numarul sase mondial la Masters-ul de la Madrid, din perioada 30 aprilie - 7 mai. Anuntul a fost facut de australian pe contul personal de Twitter.

Simona Halep a primit o veste teribila. Antrenorul sau a facut un anunt important pe Twitter

Darren Cahill nu este dispus sa o pregateasca pe Simona Halep pe intreaga durata a sezonului. Australianul a facut un anunt important pe Twitter, spunand ca nu va merge alaturi de eleva sa la primele.

Fed Cup: Simona Halep a prezentat echipamentul pentru meciul cu Germania (foto)

Intre doua sesiuni de antrenament jucatoarea Simona Halep si-a facut timp pentru a filma si clipul de prezentare al meciului Romania-Germania din barajul Fed Cup, infruntare care va avea loc saptamana viitoare 16-17 aprilie) la Cluj-Napoca. Simona Halep a prezentat cu aceasta ocazie si echipamentul pe care il va folosi contra nemtoaicelor.

Simona Halep, aparitie incantatoare in Capitala. A profitat de weekend inaintea partidei de FED Cup, contra Germaniei

Simona Halep va fi principala racheta a Romaniei, la meciul de Fed Cup, programat pe 16-17 aprilie, la Cluj, contra Germaniei.

A ramas fara antrenor! Darren Cahill a anuntat cand va reveni sa o pregateasca pe Simona Halep

Simona Halep va trebui sa se descurce in perioada urmatoare fara australianul Darren Cahill, cel care o antreneaza de la inceputul acestui an.

Simona Halep, pe locul doi in topul celor mai frumoase lovituri ale lunii martie

Simona Halep a cazut pana pe locul 6 in clasamentul mondial, dar ramane in continuare o jucatoare de top in circuitul feminin.

Simona Halep e pregatita pentru FED Cup. Jucatoarea noastra si-a prezentat tinuta oficiala pe care o va purta la Cluj

Simoan Halep, cea mai bine cotata jucatoare de tenis din Romania, se pregateste in tara, urmand sa joace in meciul de Fed Cup, de pe 16-17 aprilie, contra Germaniei.

Vesti bune pentru parinti! Klaus Iohannis a promulgat legea care simplifica procedurile adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind simplificarea procedurii adoptiei, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat transmis Agerpres. Actul.

Cresterea indemnizatiei pentru mame ar putea avea loc dupa rectificarea din iulie-august

Cresterea indemnizatiei pentru mame ar putea avea loc dupa rectificarea bugetara de la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august, a declarat, astazi, ministrul de Finante, la Europa FM.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )