Libnet.ro
UNICEF

18:15

Vesti bune pentru copii. :) Fauci spune ca Mos Craciun are imunitate innascuta la Covid

Hotnews Hotnews,
 Vesti bune pentru copii. :) Fauci spune ca Mos Craciun are imunitate innascuta la Covid

Anthony Fauci, principalul expert in boli infectioase din SUA, a declarat ca Mos Craciun are imunitate innascuta si nu va aduce Covid-19, relateaza USA Today. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru fermierii romani! Adrian Oros va modifica modul in care se fac achizitiile publice pentru programul Laptele si cornul

Vesti bune pentru fermierii romani! Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, sustine ca va modifica modul in care se fac achizitiile publice pentru programul laptele si cornul, astfel incat sa fie favorizatii producatorii locali.

Mos Craciun nu vrea ca magia sarbatorilor sa se piarda! Mesajul asteptat de toti copiii

Mos Craciun ramane aproape de copii, chiar daca este pandemie. Pentru a nu ii dezamagi pe cei mici, Mosul va lansa o serie de intalniri virtuale organizate din locuinta sa de la Polul Nord. Copiii si parintii deopotriva vor putea participa la inalniri. Mosul este increzator, ca atat cei mici, cat si cei mari vor trece cu bine peste aceasta perioada dificila.

FOTO Zlatan Ibrahimovic, pe post de Mos Craciun - Ce cadouri le-a facut coechipierilor de la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic traieste o a doua tinerete la AC Milan, formatie alaturi de care se afla momentan pe locul intai in Serie A. Ajuns la 39 de ani, atacantul suedez este cel care ii mobilieaza pe coechipieri, dar si cel care joaca uneori rolul lui Mos Craciun.

Vesti proaste pentru pensionari! Cine face anuntul trist: Cea mai grea lovitura de dupa 1989

Sunt vesti proaste pentru pensionari. Pensionarii romani urmeaza sa primeasca cea mai grea lovitura de dupa anul 1989. Acestia ar trebui sa isi ia gandul de la legea pensiilor, sustine un reputat economist. Vesti teribile pentru pensionari. Legea Pensiilor nu va fi respectata de PNL. Cine sustine asta Pensionarii au parte de vesti proaste. Acestia .

Vesti proaste pentru acesti pensionari. Vor ramane fara pensii, momentan

Cu economia la pamant si cu multe lipsuri, pensionarii romani traiesc de azi pe maine. Este si cazul unui numar insemnat de pensionari, locuitori ai judetului Buzau. Multi dintre acestia, conform presei locale, nu si-au primit pensiile de ceva vreme. Pensionarii fara pensii in judetul Buzau Criza economica si pandemia a afectat mai multe judete .

Vesti triste pentru astronomi: Radiotelescopul gigant Arecibo va fi demolat

Celebrul telescop Arecibo din Puerto Rico, care ameninta sa se prabuseasca dupa ce s-au rupt doua cabluri de sprijin, va fi demontat dupa 57 de ani de funtionare, a declarat joi Fundatia Nationala a Stiintei din SUA, o lovitura pentru astronomie mondiala, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )