Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vesti bune pentru romani! Ce se va intampla cu salariul minim in 2021

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru romani! Ce se va intampla cu salariul minim in 2021

Desi oarecum neasteptat, anul 2021 ar putea sa aduca si o veste foarte buna pentru romani. in plina pandemie de coronavirus, veniturile multor romani ar putea sa creasca. Conform Antena 3, salariul minim pe econimie ar putea creste cu 100-150 de lei brut. Cresterea ar putea intra in vigoare inca din primul trimestru al anului . continuă pe Playtech

Horoscop 8 noiembrie 2020. Vesti bune pentru o singura zodie: ce propunere va primi

Astrele vin cu noi previziuni despre cele 12 zodii ale horoscopului. Vestile bune nu se prea fac vazute decat pentru un singur nativ. Ce propunere va primi aceasta si care sunt intamplarile de care vor avea partea restul semnelor? Horoscop 8 noiembrie 2020. Vestile bune vin doar pentru una din zodii Berbec Duminica, 8 .

Ce salarii vor avea romanii in 2021. Cat va creste salariul minim

S-a aflat ce salarii vor avea romanii in 2021, respectiv cat va creste salariul minim. Salariul minim brut va creste si in 2021. Ministerul Muncii are in vedere doua scenarii pentru majorarea de anul viitor. Ambele variante tin cont de inflatie, precum si de cresterea productivitatii muncii. Nicio varianta nu ia in calcul valoarea cosului .

Salariul minim ar putea creste in 2021. Romanii ar urma sa se bucure de o suma mai mare de bani

Salariul minim ar putea creste in 2021, cu sume intre 100 si 150 de lei brut.

Horoscop 8-14 noiembrie 2020. Vesti proaste pentru zodii: apar tradari si despartiri

Specialistii vin cu noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Din pacate, vestile proaste vin si ele in saptamana ce urmeaza. Care dintre nativi vor avea parte de tradari si departiri cu scantei? Horoscop 8-14 noiembrie. Vesti proaste pentru zodii Berbec in cursul sapamanii viitoare se anunta o veste mare pentru tine, lucrurile .

Vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata acestei pensii

Sunt vesti proaste pentru milioane de pensionari. Se suspenda plata pensiilor de urmasi pentru elevii care nu depun actele scolare in timp util. Reprezentantii Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) anunta ca copiii urmasilor pensionari, mai exact, elevii care nu depun actele scolare la timp se vor alege cu pensiile suspendate. Se suspenda pensiile de .

O noua televiziune apare pentru romani. Cine se va bate cu Digi24 sau Romania TV si ce vedete va avea

In plina pandemie, spatiul media romanesc arata o dezvoltare. Daca ne referim aici la aparitia unor noi posturi TV, putem concluziona ca exista bani de investit. Recent Aleph News a fost lansat pe piata, iar astazi aflma de un nou post tv, si anume Profi 24 TV. Profi 24 TV are unda verde la emisie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )