Libnet.ro
UNICEF

13:30

Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Politele RCA s-ar putea ieftini de la 1 august. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de luna viitoare anumite comisioanecare trebuie platite de firmele de asigurari, iar asta s-ar putea ref. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Desi mersul cu trenul in Romania a devenit o mare problema, conditiile deloc favorabile, intarzierile si aglomeratia.

Vesti bune pentru soferii din Bucuresti: Traficul pe soseaua Stefan cel Mare revine la normal

Circulatia va fi reluata in conditii normale, miercuri, pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti la intersectia cu calea Floreasca, unde acum o saptamana s-a surpat carosabilul din cauza.

Schimbari importante pentru soferi! Ministerul de Interne avertizeaza: Parcarea pe trotuar, ilegala!

Vin zile grele pentru acei soferi care nu isi vor parca regulamentar autoturismele intrucat Politia doreste sa faca ordine in acest sens, scrie libertatea. ro. Astfel, Ministerul.

Vesti proaste pentru Irinel Columbeanu. Firma lui va fi executata silit

Firma lui Irinel Columbeanu va fi executata silit de catre Primaria Targu-Carbunesti pentru a-si recupera datoria pe care o are omul de afaceri. in 2009, fabrica s-a inchis si cei 200 de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )