Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Playtech Playtech,
Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romani: cresc salariile din 2021! Ce categorie de angajati va primi mai multi bani

Sunt vesti bune pentru o mica parte dintre romani. Salariile vor creste incepand cu 2021 pentru angajatii firmelor care nu au fost afectate de pandemia de coronavirus. Angajatii din multinationale vor avea parte de cresteri salariale de 4,7%-4,8% si in 2021, la fel ca si anul acesta. De asemenea, managerii vor avea cresteri de 3,8%.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Vesti bune pentru romani: scutiri de impozit. Ce categorie va plati mai putine taxe, de fapt!

Autoritatile din Romania au luat o decizie care va bucura pe mii de oameni. De aceasta lege noua sunt vizate doua categorii de cetateni. Ce categorie de romani va plati mai putine taxe Senatul Romaniei a adoptat un proiect de lege important, care are ca scop reducerea taxelor pentru soferii profesionisti de TIR si autocar.

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

Se intampla astazi la granita Romaniei cu Ungaria. Minunea pentru toti romanii din planul de guvernare PNL

Oficial, de astazi, Romania se uneste cu Ungaria printr-un nou punct de frontiera, care face legatura dintre doua autostrazi. Soferii vor putea circula pe mini-lotul Biharia Bors, ce face parte din Autostrada Transilvania. Aceasta este prima sectiune de autostrada ce se inaugureaza anul acesta. Mai multe detalii, in continuare. Autostrada Transilvania primii kilometrii .

Italia: Obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria, extinsa

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a semnat un nou decret care va intra in vigoare incepand de luni. Toate masurile de restrictie publicate in decretul din 10 august raman valabile, inclusiv obligatia de izolare la domiciliu pentru cei care vin din Romania si Bulgaria.

Posta Romana, cea care aduce pensia pentru milioane de oameni, vine cu un anunt important pentru toti romanii

Posta Romana, institutia care livreaza pensia pentru milioane de pensionari a facut un anunt foarte important pentru toti romanii. Astfel, potrivit anuntului Postei Romane, aceasta a reusit sa deschida un nou punct vamal pentru expedierile din China, si Australia, in contextul in care numarul acestora a crescut constant in perioada pandemiei de COVID-19. Posta Romana, .

Italia mentine obligativitatea intrarii in carantina pentru cei care vin din Romania

Italia prelungeste perioada in care toate persoanele care vin din Romania sunt obligate sa intre in .

Italia, noi decizii pentru toti romanii care merg la ei in tara

Pe fondul cresterii numarului de cazuri de coronavirus din ultimele saptamani, Italia a decis prelungirea normelor de restrictie.

Orasul din Romania fara apa, canalizare si asfalt in care locuitorii traiesc ca in comunism

In satele si orasele sarace ale Romaniei, candidatii si campania electoralaajung mai greu. Mihai Eminescu e un sat din Botosani in care mai traiesc doar cativa batrani. Nu si-au mai vazut primarul de 4 ani, iar pe candidati spun caii vor afla direct la urne, de pe buletinele de vot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )