Libnet.ro
UNICEF

12:30

Vesti excelente de la Simona Halep. Ce a transmis sportiva din Australia

Antena3 Antena3,
Vesti excelente de la Simona Halep. Ce a transmis sportiva din Australia

Simona Halep se pregateste din greu pe terenurile de la Brisbane. Sportiva a testat in ultimele patru zile suprafetele de joc din Australia si le ofera o veste foarte buna fanilor sai: se simte excelent pe ele. continuă pe Antena3

Cu cine va juca Simona Halep la Brisbane

Romanca Simona Halep, principala favorita si numarul 2 WTA, va intalni o jucatoare din calificari sau pe sportiva belarusa Victoria Azarenka, in turul doi al turneului Premier de la Brisbane Australia).

Brisbane: Simona Halep o intalneste pe eleva fostului sau antrenor. Azarenka incepe cu un meci de speriat

Simona Halep si-a aflat luni adversara din cadrul turului 2 al turneului de la Brisbane Australia). Aceasta este Victoria Azarenka, o jucatoare care a facut in primul meci o demonstratie de forta.

LIVE Simona Halep isi afla acum prima adversara de la Brisbane

Simona Halep isi afla acum prima adversara din cadrul turului 2 al turneului de la Brisbane Australia), intr-un meci care ainceput luni la ora 11:14.

Simona Halep: Nu am mai jucat de doua luni, nu am asteptari mari la Brisbane. Marele obiectiv pentru 2016 este castigarea unui Grand Slam

Simona Halep va disputa primul meci oficial din 2016 la Brisbane, acolo unde o va intalni, miercuri, in optimi pe Victoria Azarenka. Intr-un interviu pentru tennistv. com, numarul doi WTA a precizat ca nu are asteptari mari, dupa ce nu a mai evoluat de doua luni. Referindu-se la 2016, Halep a spus ca marele obiectiv pentru anul in curs este castigarea unui Grand Slam.

WTA Brisbane: Simona Halep o va intalni pe Victoria Azarenka in optimi

Victoria Azarenka a castigat de-o maniera categorica partida cu Elena Vesnina 115 WTA), din Rusia, scor 6-2, 6-0, obtinand astfel calificarea in optimile turneului WTA de la Brisbane. In urmatoarea partida, Vika se va duela, miercuri, cu Simona Halep.

Simona Halep n-are asteptari prea mari de la Brisbane

Principala favorita la castigarea turneului de la Brisbane, Simona Halep spune ca nu are asteptari prea mari de la turneul gazduit pe coasta de est a Australiei.

Simona Halep la Brisbane: declaratie de resemnare a romancei? E greu cu Azarenka, nu am asteptari mari

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, afirma ca are parte de un debut extrem de dificil in 2016, impotriva fostului lider mondial Victoria Azarenka din Belarus, in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Brisbane.

Cu cine va juca Simona Halep in Turneul de la Brisbane

Jucatoarea Simona Halep incepe sezonul 2016, la Brisbane, impotriva jucatoarei din Belarus, Victoriei Azarenka, numarul 22 WTA.

Simona Halep se gandeste la Australian Open: Ma simt excelent acolo (video)

Simona Halep si-a aflat adversara din turul secund al turneului international de la Brisbane, acolo unde este principala favorita, si spune intr-un interviu ca se gandeste deja la Australian Open.

Simona Halep la Brisbane: va juca impotriva Victoriei Azarenka in optimi! De ce meciul cu bielorusa se anunta infernal

Simona Halep va juca in optimile turneului de la Brisbane cu bielorusa Victoria Azarenka, fost lider mondial al WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )