Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vesti proaste pentru bugetari. Din ianuarie 2018, nu vor mai primi bonurile de masa

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru bugetari. Din ianuarie 2018, nu vor mai primi bonurile de masa

Bugetarii raman si fara bonuri de masa de anul viitor. Si multe sporuri vor fi taiate, conform proiectului legislativ. Daca negocierile nu vor duce la un numitor comun, salariatii de la stat ameninta. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru angajatii Postei Romane. Zeci de oameni, in pragul concedierii

Compania Nationala Posta Romana va desfiinta, in perioada urmatoare, 56 de posturi de conducere, iar incepand din data de 10 octombrie voi transmite comunicari de anulare a tuturor.

VESTI PROASTE pentru STUDENTI! NU mai au GRATUITATE la tren:

Reprezentantii studentilor au transmis o scrisoare deschisa premierului privind nemultumirea fata de hotararea Guvernului de a nu mai oferi transport feroviar gratuit studentilor, care au peste 26 de ani,.

VESTI PROASTE pentru toti romanii care au masini! Nu mai au scapare acum

Majorarea accizei la combustibili ramane in vigoare in forma adoptata de Guvern prin Ordonanta, dupa ce senatorii au respins marti, in plen, raportul Comisiei, care cuprindea un amendament.

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si deschida o afacere. Ilan Laufer: Mii de astfel de planuri vor intra in finantare

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, a declarat luni, in cadrul dezbaterii Start-Up Nation First Sun Summit 2017, organizata de Universitatea Petru.

Vesti bune pentru un important sector de activitate: Cresc salariile

Guvernul a aprobat o serie de mariri salariale pentru un sector important de activitate. Executivul a aprobat in sedinta de miercuri majorarea plafoanelor in baza carora se calculeaza costurile.

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac!

Ploua cu bani pentru 3 zodii in 2018! Iata care sunt cei mai norocosi nativi din zodiac! Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de in.

Elena Petrascu, noul director general interimar al Postei: Din 102 posturi de conducere din sediul central vor ramane doar 46 de posturi si incetam detasarile facute pana acum/Ciprian Bolos, detasat ca director executiv in ANCOM, unul dintre cei afectati

Am o directie IT cu 200 de persoane. Vi s-a parut cumva ca Posta a facut ceva in domeniul IT cu 200 de angajati? Nimeni nu va pleca de aici, dar daca cineva considera ca va veni la serviciu si va pleca la ora 16:00 doar ca sa-si ia salariul se inseala amarnic. , a spus luni Elena Petrascu, noul director general interimar al Postei. Sunt persoane care semnau condica de azi pana luna viitoare si care dadeau prin companie numai cand doreau si care veneau pe la ora 5-6 in companie si faceau karaoke. Gata! S-a terminat!, a spus aceasta. '56 de posturi de conducere dintr-un total de 102 de posturi in structura centrala vor fi desfiintate in perioada urmatoare si incepand de marti, 10 octombrie, vor inceta toate detasarile de angajati la alte ministere sau autoritati, precum ANCOM', a spus aceasta.

Florian Bodog, mesaj pentru salariatii din Sanatate: Nu veti avea de suferit ca urmare a aplicarii legii salarizarii

In urma cu putin timp, dupa ce motiunea simpla a fost respinsa, Florian Bodog a declarat in fata oamenilor ca legea salarizarii nu va afecta sporurile salariatilor din Sanatate. Exista.

Final de an cu ajustari de crestere pentru companiile din Romania (studiu)

Conform studiului Evolutia afacerilor in 2017 lansat marti de Valoria, in a doua jumatate a anului companiile au operat ajustari semnificative la valorile previzionate anterior pentru cifra de afaceri, profitul, numarul de angajati, nivelul salariilor si al investitiilor din acest an. Procentul companiilor care se asteapta la scaderea profitului este acum 20% fata de numai 6% la inceputul anului, iar al celor care spun ca nu fac investitii in 2017 este de 26% in a doua jumatate a anului fata de 10% in semestrul anterior.

Spania, stimulent pentru bursele din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, in majoritate, datorita evolutiilor de pe piata din Spania, care a fost impulsionata dupa ce, in weekend, au avut loc demonstratii masive in Catalonia, in favoarea pastrarii unitatii cu Spania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2649 seconds )