Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vesti proaste pentru soferi! Toti posesorii de permis de conducere s-ar putea intoarce in salile de examen

Antena3 Antena3,
Vesti proaste pentru soferi! Toti posesorii de permis de conducere s-ar putea intoarce in salile de examen

Toti posesorii de permis de conducere s-ar putea intoarce in salile de examen. Soferii care vor incalca regulile Noului Cod Rutier ar putea fi obligati sa sustina din nou examenul scris. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Orasul din Romania in care nuntile se vor incheia obligatoriu la miezul noptii

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Primarul din Resita vrea sa scurteze chefurile din oras, mai exact nuntile si botezurile sa se termine la ora 12 noaptea. Ioan Popa sustine ca asa se face .

Vesti proaste pentru romanii care vor sa plece prin tara de 1 Decembrie. Cele mai vizitate orase nu mai au locuri de cazare

Pentru multi romani ziua de 1 Decembrie este una foarte speciala, motiv pentru care si-au facut planuri sa plece in minivacante pentru a descoperi si alte locuri frumoase din Romania. Printre.

Vesti proaste pentru bugetari. Romanii nu vor mai fi platiti pentru orele suplimentare

Anul 2018 va fi unul de austeritate la Stat, arata un document obtinut de Antena 3. Angajatii la Stat nu vor mai primi bani pentru munca suplimentara, ci doar zile libere. Institutiile nu au voie sa cumpere.

VESTI PROASTE pentru ROMANI. Energia va continua sa se SCUMPEASCA si in 2018

Primul semnal ca energia se va scumpi si la anul a fost deja remarcat. Astfel, licitatiile de pe piata pentru energia populatiei cunosc preturi cu pana la 15% mai mari. Operatorul Comercial al.

Anunt important pentru soferi. Ce se intampla cu amenzile rutiere de la inceputul anului viitor

Valoarea punctului amenzii rutiere va fi plafonata la 145 de lei, pentru a nu genera cresteri excesive, in conditiile in care de la 1 ianuarie 2018 se majoreaza salariul minim brut pe economie, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )