Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vezi cum va fi vremea in primele zile din 2015

Antena3 Antena3,
Vezi cum va fi vremea in primele zile din 2015

Cea mai rece noapte de Revelion din 1961 pana in prezent! S-au inregistrat recorduri termice in majoritatea localitatilor din sudul, centrul si estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cum va fi vremea in continuare, ne. continuă pe Antena3

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama.

Revelionul 2015 in lume: Vezi care sunt primele tari care au sarbatorit intrarea in noul an (VIDEO)

In timp ce la noi pregatirile sunt in toi, in alte parti ale lumii, artificiile au anuntat deja primele clipe ale anului 2015. Insula Craciunului si Samoa, din Oceanul Pacific, au fost primele tari de pe mapam.

Prognoza meteo: Vreme geroasa in ultimele doua zile din an

Valorile termice vor continua sa scada, marti, astfel ca vremea va fi deosebit de rece, geroasa in special dimineata si noaptea, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Primul nascut in 2015 in Maramures - un baiat de peste trei kilograme

Primele ore din 2015 au fost sarace in privinta nasterilor inregistrate la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare. La ora 08:00 dimineata a venit pe lume un baiat, acesta fiind primul nascut in 2015.

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare din 2015

Asiguratorii vor plati o contributie mai mare la Fondul de garantare de la 1 ianuarie 2015, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din volumul incasarilor din prime pentru companiile care practica.

Amenzile rutiere vor creste de la 1 ianurie 2015. Cea mai mica amenda va fi de 195 de lei

Amenzile rutiere vor creste din nou de la 1 ianuarie, astfel incat, soferii care incalca legea vor plati amenzi cuprinse intre 195 si 1. 950 lei, noteaza Gandul. Cea mai mica amenda va porni de la 195 de.

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Vezi aici lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorablie, urmatoarele trenuri nu vor circula:Luni - 29 decembrie* R 7001 Bucuresti Nord plecare 15. 45) - Galati* R 8015.

Business report: Ofensiva Fiscului: Profesiile libere risca taxare mai mare - plata integrala a CAS; Lista scumpirilor din 2015. Cu cat vor creste facturile romanilor de la 1 ianuarie; Cum ne afecteaza ieftinirea petrolului

Romania, din nou oaia neagra a Europei, cu cel mai mic grad de absorbtie a fondurilor UE. Cum stau vecinii nostri. Din cauza coruptiei si a slabei capacitati a administratiei, Romania a atras doar jumatate din fondurile structurale, cea mai proasta situatie din toata Uniunea Europeana. Impozit pe diurna. Peste 30. 000 de firme, la mila Fiscului. Impozitarea diurnelor soferilor angajati la firmele de transport rutier este o masura abuziva a Fiscului sau o reincadrare corecta a unor venituri? EVZ face lumina in conflictul dintre transportatori si ANAF.

Franta: Cel putin cinci persoane au murit in ultimele zile din cauza frigului

Cel putin cinci persoane au murit in ultimele zile in urma valului de frig care a lovit Franta. Este vorba despre persoane fara adapost care au murit din cauza hipotermiei sau intr-un incendiu declansat in timp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )