Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

B1 B1,
Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama. continuă pe B1

2015 este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013

2015 se poate transforma intr-un dezastru pentru tara noastra. Este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013 iar proiectele neterminate pot insemna bani dati.

Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala

ACTUALIZARE 13:35 Curtea Constitutionala a stabilit, astazi, ca Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala, respingand sesizarea PNL, care a invocat printre motive lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie. Presedintele Curtii Constitutionale CC), Augustin Zegrean, a spus ca Legea bugetului a fost declarata constitutionala in raport de criticile formulate, criticile care au fost aduse acestei legi neputand fi considerate ca incalcari ale Constitutiei.

Vezi cum va fi vremea in primele zile din 2015

Cea mai rece noapte de Revelion din 1961 pana in prezent! S-au inregistrat recorduri termice in majoritatea localitatilor din sudul, centrul si estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cum va fi vremea in continuare, ne.

Business report: Ofensiva Fiscului: Profesiile libere risca taxare mai mare - plata integrala a CAS; Lista scumpirilor din 2015. Cu cat vor creste facturile romanilor de la 1 ianuarie; Cum ne afecteaza ieftinirea petrolului

Romania, din nou oaia neagra a Europei, cu cel mai mic grad de absorbtie a fondurilor UE. Cum stau vecinii nostri. Din cauza coruptiei si a slabei capacitati a administratiei, Romania a atras doar jumatate din fondurile structurale, cea mai proasta situatie din toata Uniunea Europeana. Impozit pe diurna. Peste 30. 000 de firme, la mila Fiscului. Impozitarea diurnelor soferilor angajati la firmele de transport rutier este o masura abuziva a Fiscului sau o reincadrare corecta a unor venituri? EVZ face lumina in conflictul dintre transportatori si ANAF.

Manchester United - Stoke City 1-1, in prima zi din 2015

Manchester United a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, joi, in deplasare, in compania echipei Stoke City, in etapa a XX-a a campionatului Angliei. Pentru Stoke City a marcat Shawcross 2), iar pentru Manchester United a inscris Falcao 26).

Asiguratorii vor plati mai mult la fondul de garantare din 2015

Asiguratorii vor plati o contributie mai mare la Fondul de garantare de la 1 ianuarie 2015, de la 0,8% la 1% din primele incasate in cazul asigurarilor generale si de la 0,3% la 0,4% din volumul incasarilor din prime pentru companiile care practica.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )