Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vicepremierul Liviu Dragnea, la Bistrita: Primarii au asteptat ca voturile sa vina de la sine. Vom schimba strategia de campanie in turul al doilea

Adevărul Adevărul,
Vicepremierul Liviu Dragnea, la Bistrita: Primarii au asteptat ca voturile sa vina de la sine. Vom schimba strategia de campanie in turul al doilea

Vicepremierul Liviu Dragnea a facut vineri o vizita-surpriza la Bistrita, unde i-a convocat pe liderii PSD din judet, dar si pe primari la o discutie care avea sa ii determine sa isi ia in serios rolul. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Liviu Dragnea, vizita-fulger la Bistrita: Primarii au asteptat ca voturile sa vina de la sine. Vom schimba strategia de campanie in turul al doilea

Vicepremierul Liviu Dragnea a facut vineri o vizita-surpriza la Bistrita, unde i-a convocat pe liderii PSD din judet, dar si pe primari la o discutie care avea sa ii determine sa isi ia in serios rolul. Dragnea a spus ca primarii au luat primul tur mult prea usor, crezand ca voturile vin de la sine, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bistrita-Nasaud, unde Klaus Iohannis a obtinut un scor mai bun.

Liviu Dragnea: Niciun candidat nu are voturile in buzunar dupa discutiile cu celelalte partide (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania de pe B1 Tv ca niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu are voturile in buzunar dupa ce discutat .

Victor Ponta ii mai da lui Liviu Dragnea 132 mil lei, prin hotarare de guvern

Guvernul a aprobat miercuri, prin hotarare, alocarea sumei de 132,224 milioane lei pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Dragnea sustine ca 90% din voturile de pe listele suplimentare au fost pentru Iohannis. De unde stie presedintele executiv al PSD cum au votat turistii electorali?

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat miercuri seara, la B1 TV, ca peste 90% din voturile de pe listele suplimentare din Teleorman au fost pentru Klaus Iohannis. Dragnea nu a precizat de unde stie cum au votat turistii electorali, in conditiile in care votul e secret.

Atmosfera dintre Ion Iliescu, Victor Ponta si Liviu Dragnea este cordiala

Conducerea PSD infirma informatiile publicate in mass-media potrivit carora fostul presedinte Ion Iliescu i-ar fi acuzat pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta ca au transformat PSD intr-un monstru si ca, in situatia in care PSD va pierde alegerile prezidentiale, partidul se va pulveriza.

Liviu Dragnea: Mi-e greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijini pe Klaus Iohannis

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, dupa intlnirea cu liderii din teritoriu ca in campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai.

Liviu Dragnea: Mi-e greu sa cred ca Partidul Poporului il va sprijini pe Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat , miercuri, dupa intlnirea cu liderii din teritoriu ca in campania pentru turul al doilea al alegerilor este nevoie de o implicare mai mare a acestora, mai.

Liviu Dragnea: Domnul Iohannis separa ardelenii de restul Romaniei, in discursul sau. Nu este in regula

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in urma unei sedinte desfasurata la sediul central al PSD, ca exista o problema in discursul candidatului Klaus Iohannis, referitor la categoriile de.

Liviu Dragnea: Viitorul prim-ministru va fi validat de Comitetul Executiv sau Consiliu National

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD: Se poate valida prim-ministrul in Comitetul Executiv National. Se poate valida in Consiliul National, dar si in Comitetul Executiv National. Exista prevederi statutare prin care aceste doua structuri ale partidului pot lua asemenea decizii.

Liviu Dragnea: Nu e bine ca presedintele si premierul sa fie din PSD

Liviu Dragnea a declarat ca in PSD nu sunt nemultumiri legate de faptul ca posibilii premieri nominalizati nu sunt din formatiune, precizand ca nu e bine ca atat preseidntele cat si premierul sa fie din PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )