Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atmosfera dintre Ion Iliescu, Victor Ponta si Liviu Dragnea este cordiala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atmosfera dintre Ion Iliescu, Victor Ponta si Liviu Dragnea este cordiala

Conducerea PSD infirma informatiile publicate in mass-media potrivit carora fostul presedinte Ion Iliescu i-ar fi acuzat pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta ca au transformat PSD intr-un monstru si ca, in situatia in care PSD va pierde alegerile prezidentiale, partidul se va pulveriza. continuă pe Ziarul Bursa

Politic Show: Calin Popescu Tariceanu a confirmat ca va aparea pe bannere electorale alaturi de Victor Ponta; Liviu Dragnea: Presedintele PSD nu va fi rodul unor combinatii, ci ales prin vot direct; CC judeca, joi, alte noua contestatii privind alegerile

Ce nu spune propaganda PSD despre guvernarea Tariceanu. Deficit bugetar mare, numar-record de angajari la stat, crestere economica bazata. Ponta: Agresivitatea celor de la PPE la adresa Romaniei trebuie redusa. Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC la functia suprema in stat.

Alegeri prezidentiale 2014 2014. Oltenitenii lui Ion Iliescu au votat cu Ponta. 57,62%, cel mai mare scor obtinut de PSD in judetul Calarasi

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2014 in judetul Calarasi. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean la alegerile 2014 pentru presedintie, Ponta a reusit sa obtina voturi masive din partea calarasenilor. Cel mai mare procent a fost inregistrat la Oltenita, 57,62%, localitatea natala a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Victor Ponta ii mai da lui Liviu Dragnea 132 mil lei, prin hotarare de guvern

Guvernul a aprobat miercuri, prin hotarare, alocarea sumei de 132,224 milioane lei pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: E posibil ca marti sa apara TANDEMUL presedinte-premier. Posibil sa apara si ALTE LUCRURI

Maine marti - n. r. ) va fi o discutie constructiva. E posibil sa apara un tandem, e posibil sa apara si alte lucruri, insa chiar cred ca trebuie sa fie o singura discutie. Victor Ponta nu poate sta numai in negocieri si discutii despre asta, a mentionat Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu este obligatoriu ca viitorul premier sa fie de la PSD (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat luni dimineata, ca nu este obligatoriu ca viitorul premier sa fie de la PSD, precizand ca partidul este conectat ca Victor Ponta sa fie presedinte. Potrivit acestuia, in.

Negocieri intre PSD si PPDD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor

PPDD poarta negocieri cu PSD pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. in acest sens, secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a mers miercuri la sediul PSD pentru a discuta despre.

Liviu Dragnea: Niciun candidat nu are voturile in buzunar dupa discutiile cu celelalte partide (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania de pe B1 Tv ca niciunul dintre candidatii la prezidentiale nu are voturile in buzunar dupa ce discutat .

Victor Ponta a obtinut 66,6% din voturi in localitatea Bara din Timis - satul natal al Patriarhului Daniel

Victor Ponta a obtinut 66,6% din voturi in comuna Bara din judetul Timis, in care se afla si satul natal al Patriarhului Daniel, scrie ziarul local redesteptarea. ro. Comuna Bara, cu satele apartinatoare Bara, Dobresti, Lapusnic si Radmanesti, este una dintre cele mai mici comune din Timis si un numar mic de alegatori - in total au fost 259 de voturi valabil exprimate, dintre care 66,63% au mers la candidatul PSD.

Nu e gluma: Scorul obtinut de Victor Ponta in satul Patriarhului Daniel: 66,6%

Numararea voturilor de pe fiecare sectie arata o situatie intersanta in comuna Bara, in care se afla si satul natal al Patriarhului Daniel. Chiar daca este una dintre cele mai mici comune din Timis, cu putini alegatori, cifrele arata ca cei mai multi dintre ei au mers pe mana lui Victor Ponta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta in Alba

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a castigat alegerile in Alba, la distanta mare de Victor Ponta. Numaratoarea paralela realizata de partide arata cu Johannis a fost votat de peste 52 la suta dintre alegatori, in timp ce Ponta a primit doar ceva mai mult de 27 la suta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )