Libnet.ro
UNICEF

01:06

O masina suspecta a urmarit convoiul oficial la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
O masina suspecta a urmarit convoiul oficial la Casa Alba

Accesul la Casa Alba a fost interzis marti timp de aproximativ o ora, din cauza unei masini care a incercat sa urmareasca un convoi oficial in perimetrul de securitate, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Alerta la Casa Alba: O masina suspecta le-a urmarit pe fiicele lui Barack Obama, intr-un convoi oficial

Accesul la Casa Alba a fost interzis marti, mai mult de o ora, din cauza unei masini care a incercat sa urmareasca un convoi oficial in zona de securitate. intr-unul dintre autoturisme se aflau fiicele.

Anuntul facut de Casa Alba: Nu exista dovezi privind retragerea trupelor ruse de la granita Ucrainei

Casa Alba anunta ca nu detine dovezi privind retragerea trupelor ruse de la frontierele Ucrainei, asa cum a afirmat presedintele rus, Vladimir Putin, relateaza AFP. Statele Unite ar primi favorabil o asemenea.

Vicepremierul Eugen Carpov, primit la Casa Alba pentru discutii despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza unor ingrijorari legate de criza din Ucraina.

Vicepremierul moldovean Eugen Carpova fost primit la Casa Alba pentru a discuta despre criza din Ucraina

Vicepreimierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de.

Vicepremierul moldovean, discutii la Casa Alba despre criza din Ucraina

Vicepremierul moldovean Eugen Carpov s-a intalnit marti, la Casa Alba, cu Tara Leweling, directoarea Consiliului National american pentru Securitate, la o zi dupa plasarea fortelor de la frontiera in stare de alerta, din cauza crizei din Ucraina, relateaza RFE/RL online, conform Mediafax.

Casa Alba cere actiuni urgente in fata schimbarilor climatice

Casa Alba a cerut actiuni de urgenta in fata schimbarilor climatice, dupa ce a dezvaluit, marti, situatia efectelor actuale si previzibile ale fenomenului in SUA. Din rapoartele autoritatilor,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )