Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: Unii incearca sa ii submineze autoritatea

Antena3 Antena3,
Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: Unii incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei. continuă pe Antena3

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Paul Stanescu sare n apararea Gabrielei Firea: Unii cred ca fac jocurile altora n momentul n care ncearca la Bucuresti sa submineze autoritatea doamnei primar

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei Firea de la conducerea acestei organizatii reprezinta o greseala.

Gabriela Firea, discutii la Tokyo despre dezvoltarea Centrului de Protonoterapie si managementul traficului (FOTO)

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit marti, la sediul Guvernului Metropolitan din Tokyo, cu Ministrul Consilier al premieruluiJaponiei pentru domeniile - sanatate, stiinta, tehnologie si.

Marian Oprisan: Paul Stanescu nu a comunicat deloc

Ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc, a declarat miercuri presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc. Toti ministrii.

Gabriela Firea pierde majoritatea in Consiliul General al Capitalei. Adversarul sau din PSD a exclus din partid patru consilieri generali

Gabriela Firea pierde din sustinerea din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dupa ce patru consilieri PSD au fost dati afara din partid. Consilierul general PNL Ciprian Ciucu sustine ca in acest fel Firea pierde chiar majoritatea din CGMB,.

Imagini de la Tokyo cu Gabriela Firea. A anuntat ca va infiinta un centru special pentru bolnavii de cancer - VIDEO

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit astazi, la sediul Guvernului Metropolitan din Tokyo, cu ministrul consilier al premierului Japoniei pentru domeniile - sanatate, stiinta, tehnologie si inovare,.

Gabriela Firea pleaca astazi intr-o vizita oficiala la Tokyo

Primarul general Gabriela Firea va efectua, in perioada 22-27 octombrie, o vizita oficiala la Tokyo, unde va avea intrevederi cu inalti oficiali japonezi, impreuna cu care va aborda teme ca managementul traficului, smart-city, planificare urbana, reducerea riscului seismic, modernizarea sistemului de alimentare cu energie termica, dezvoltarea programului Energie Verde pentru spitale, dar si proiecte comune in domeniul educatiei.

Dragnea a facut ANUNTUL privind remanierea guvernamentala: Ce se intampla cu Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre remanierea guvernamentala care vizeaza Cabinetul Dancila. Dragnea a fost intrebat daca sunt adevarate informatiile care.

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de PSD Sector 5. Decizia ar putea afecta majoritatea detinuta de Gabriela Firea n CGMB

Patru consilieri generali au fost exclusi din partid de organizatia PSD Sector 5 condusa de primarul Daniel Florea. Motivul pentru care cei patru au fost dati afara din partid ar fi acela ca au votat impotriva intereselor cetatenilor din sector in sedintele Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Decizia ar putea ridica probleme majoritatii detinute de Firea in CGMB.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )