Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, sustine ca Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

România Liberă România Liberă,
Vicepresedintele SUA, Mike Pence, sustine ca Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, l-a caracterizat pe Donald Trump drept un nou Ronald Reagan si le-a cerut politicienilor americani de dreapta sa se mobilizeze in sustinerea planurilor noului lider de la Casa Alba. continuă pe România Liberă

Reuters: Casa Alba a oferit un mesaj euro-sceptic inaintea vizitei lui Mike Pence la Bruxelles, prin vocea lui Steve Bannon, adevaratul presedinte al SUA

Cu o saptamana inainte ca vicepresedintele american Mike Pence sa viziteze Bruxellesul si sa dea asigurari despre angajamentul ferm si durabil al SUA fata de Uniunea Europeana, strategul-sef al Casei Albe, Steve Bannon, s-a intalnit cu ambasadorul german la Washington si a livrat un mesaj diferit, scrie Reuters, care citeaza surse familiare cu discutiile.

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

Donald Trump vrea consolidarea arsenalului nuclear al SUA, pe motiv ca a ramas in urma fata de alte state

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, doreste ca aresnalul tarii sa fie superior al celui detinut de alte state. in opinia sa, SUA a ramas in urma, din punct de vedere al capacitatii nucleare.

Cat l-ar putea costa pe presedintele SUA, Donald Trump, planul privind deportarea. Oficialii americani implicati in elaborarea bugetului federal sunt ingrijorati

Planul presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a creste numarul deportarilor ar putea costa miliarde de dolari.

in SUA incepe RAZBOIUL WC-urilor: Donald Trump revoca o directiva a lui Obama privind toaletele pentru elevii transgen

Presedintele Donald Trump a revocat miercuri o directiva emisa de administratia Barack Obama pentru scolile publice, care le cerea acestora sa le permita elevilor transgen sa foloseasca ce toaleta doresc,.

Donald Trump iar s-a facut de ras. Cum a definit presedintele SUA uraniul (VIDEO)

Donald Trump iar s-a facut de ras. Presedintele Statelor Unite a devenit tinta ironiilor dupa ce a vrut sa-i dea o lectie unui jurnalist despre ce este uraniul, dar a sfarsit prin a demonstra ca habar nu.

Presedintele SUA Donald Trump - un inceput de mandat turbulent care a adus America in tangaj major

Mandatul Presedintelui Donald Trump, altfel asumat ca presedinte anti-sistem, isi petrece inceputurile intr-o furtuna de episoade controversate, un noian de lupte intestine si in deplina turbulenta interna si internationala, care aduce administratia americana in tangaj major - scrie Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Stiti ce este uraniul? Donald Trump loveste din nou! VIDEO

O afirmatie despre uraniu facuta de presedintele Statelor Unite, Donald Trump, in timpul unei recente conferinte de presa a devenit virala pe internet, facand deliciul utilizatorilor de retele sociale care s-au intrecut in glume pe seama liderului de la Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )