Libnet.ro
UNICEF

08:46

Viceprimarul din Jilava, cercetat sub control judiciar pentru o spaga de 88.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Viceprimarul din Jilava, cercetat sub control judiciar pentru o spaga de 88.000 de lei

Procurorii DNA il cerceteaza sub control judiciar pentru 60 de zile pe Ilie Ionescu, viceprimarul comunei Jilava, sub acuzatia de abuz in serviciu si luare de mita. continuă pe Adevărul

Viceprimarul comunei Jilava, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu si luare de mita

Viceprimarul comunei Jilava, Ilie Ionescu, a fost pus sub control judiciar, incepand de astazi, de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, ambele in forma continuata, informeaza un comunicat al DNA.

Primarul din Campina, pus sub control judiciar: Horia Tiseanu ar fi cercetat intr-un dosar de abuz in serviciu (VIDEO)

00: Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus, marti, sub control judiciar dupa ce a fost audiat timp de aproape doua ore de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Fostul sef al IPJ Bihor, patru sefi de Politie din judet si un consilier superior in APM Bihor, pusi sub control judiciar pentru coruptie

Fostul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, chestorul Liviu Popa, patru sefi de Politie din judetul Bihor si un consilier superior in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului Bihor au fost pusi, luni, sub control judiciar pe 60 de zile, pentru fapte de coruptie, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Spagi incredibile pentru prietenul lui Vasile Blaga, seful IPJ Bihor. Liviu Popa si seful Politiei Beius sunt acuzati de DNA ca au primit mobila, pavele si instalatii electrice, in valoare de aproape 12.000 de lei

Fostul sef al IPJ Bihor a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, de procurorii anticoruptie oradeni, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie.

Spagi incredibile pentru seful IPJ Bihor, prietenul lui Vasile Blaga, si pentru seful Politiei Beius: mobila si pavele, in valoare de aproape 12.000 de lei

Fostul sef al IPJ Bihor a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, de procurorii anticoruptie oradeni, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie.

Sefa Politiei Ploiesti, audiata la DNA in dosarul primarului din Campina (VIDEO)

Carmen Gheorghe, sefa Politiei Ploiesti, este audiata la DNA Ploiesti in dosarul in care primarul din Campina a fost deja plasat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe trebuie sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )