Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Amaselu, Samsung: Oamenii folosesc Black Friday ca un pretext pentru a cumpara. De Craciun isi cumpara produse mai scumpe

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Amaselu, Samsung: Oamenii folosesc Black Friday ca un pretext pentru a cumpara. De Craciun isi cumpara produse mai scumpe

Black Friday este un pretext prin care oamenii se conving sa isi cumpere produse pe care isi doreau sa le achizitioneze, in timp ce Craciunul este o oportunitate pentru a face achizitii mai scumpe, a declarat Victor Armaselu, managerul diviziei. continuă pe Wall-Street Ro

OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fara invitatie

OnePlus 2, unul dintre cele mai atractive smartphone-uri lansare in ultimul an,poate fi achizitionat fara invitatie de Black Friday. Daca plecam de la premisa ca Black Friday, ziua reducerilor, a fost inventata de americani, atunci putem accepta varianta ca, in mod real, abia vineri, pe 27 noiembrie va avea loc Black Friday 2015. Traditional, respectiva [] OnePlus 2 este disponibil de Black Friday 2015 fara invitatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce probleme au intampinat romanii de Black Friday

Romania are doua campanii Black Friday. Prima a fost pe 20 noiembrie si s-a incheiat si cu plangeri la Protectia Consumatorilor. A doua va fi pe 27 noiembrie, dar cu mai putine oferte.

Fashion Days, crestere de 40% a vanzarilor de Black Friday

Magazinul de fashion Fashion Days anunta rezultatele campaniei de Black Friday, care a oferit clientilor discounturi la peste 600. 000 de produse, de la peste 1. 000 de branduri, cu reduceri de pana la 90%. Campania a inceput vineri, 20 noiembrie, si a.

Cel.ro, vanzari de 6 mil. de euro de Black Friday

Ro , unul dintre principalii jucatori in piata de eCommerce, a organizat in perioada 20-22 noiembrie campania de reduceri Black Friday. In cadrul campaniei CEL. ro a comercializat produse de aproximativ 6 milioane euro, respectiv un volum de.

Black Friday 2015: Zeci de reclamatii la ANPC

Dupa reducerile de Black Friday au inceput si reclamatiile la Protectia Consumatorului. Astfel, cumparatorii, in mod special cei care au facut cumparaturi online, s-au plans ca produsele erau epuizate pana ajungeau sa finalizeze o comanda, ca reducerile erau inselatoare sau ca nu puteau plati in rate.

Marius Costin, PayU:Unii nu s-au pregatit pentru Black Friday, scenariile sunt complexe

Cea mai importanta lectie legata de Black Friday este ca trebuie sa ne pregatim cel mai important mesaj si cea mai importanta lectie invatata de Marius Costin, CEO la PayU Romania, invitat la WALL-STREET 360.

Promotii la eMAG dupa Black Friday 2015: reduceri la resigilate si lichidari de stoc

Black Friday 2015 la eMAG incepe dedimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. Update luni 15. 56: Black Friday la eMAG s-a incheiat, insa compania va ofera acum o noua serie de reduceri importante la o gama variata de dispozitive resigilate. De parca acest lucru nu ar [] Promotii la eMAG dupa Black Friday 2015: reduceri la resigilate si lichidari de stoc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

BLACK FRIDAY 2015. Ce vanzari au avut magazinele in weekendul de reduceri

Magazinele din Romania au avut vanzarile de sute de milioane de lei in weekendul de reduceri Black Friday 2015.

Flanco: vanzari de 116 milioane de lei de Black Friday

Flanco Retail a inregistrat vanzari de 116 milioane de lei in cea de-a 5-a editie de Black Friday, in crestere cu 18% fata de anul trecut. Traficul inregistrat in intreaga retea de magazine si pe www. flanco. ro in weekendul 20-22 noiembrie a fost de.

Black Friday continua la vacante: Christian Tour are reduceri de pana la 75%

Cu ocazia sarbatorii reducerilor, Black Friday, turistii se bucura de discount-uri de pana la 75%, la sejururi in Grecia, Turcia, Spania, Dubai Emiratele Arabe Unite si Bulgaria. Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacante charter din.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )