Libnet.ro
UNICEF

16:15

Victor Costache, despre isteria din ultimele zile: A fost o reactie fireasca, o frica de necunoscut in Romania mai exista doua tulpini de coronavirus, care nu au declansat viroze (VIDEO)

B1 B1,
Victor Costache, despre isteria din ultimele zile: A fost o reactie fireasca, o frica de necunoscut in Romania mai exista doua tulpini de coronavirus, care nu au declansat viroze (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a explicat ca, in Romania, mai exista doua sau chiar trei tulpini de coronavirus, care fie nu au declansat viroze, fie dau viroze usoare. Deja in. continuă pe B1

Victor Costache, ministrul Sanatatii: Infectia cu coronavirus, doar o viroza respiratorie Un vaccin probabil ca va fi dezvoltat in cam un an de zile (VIDEO)

Infectia cu coronavirus are, in 82-85% din cazuri, o forma usoara spre moderata, fiind practic doar o viroza respiratorie, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar Sanatatii, joi seara, in direct pe B1.

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Victor Costache: intre 82 si 85 la suta dintre cazurile de infectii cu coronavirus au o forma usoara spre moderata

Ministrul interimar al sanatatii, Victor Costache, a declarat, joi, ca intre 82 si 85% dintre cazurile de pacienti infectati cu coronavirus fac o forma usoara sau moderata a bolii, subliniind ca a fost o cantitate impresionanta de fake news si ca, din pacate, situatia a fost folosita si ca o arma electorala.

Ce masti de protectie sunt indicate. Victor Costache: Mastile obisnuite NU ne apara de coronavirus si NU trebuie purtate de persoane sanatoase (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a explicat ca mastile de protectie de unica folosinta nu trebuie purtate de o persoana sanatoasa, acestea fiind mai degraba un mijloc prin care un om bolnav.

Victor Costache: in prezent, 189 de persoane sunt in carantina pe teritoriul Romaniei (VIDEO)

Un numar de 189 de persoane sunt in carantina, in prezent, pe teritoriul Romaniei, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii, joi seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Si.

Victor Costache: in momentul de fata nu lipsesc echipamente medicale Deficitul de masti, o problema la nivel mondial (VIDEO)

Deficitul de masti este o problema la nivel global, a afirmat Victor Costache, ministrul Sanatatii, care a precizat ca, totusi, in Romania, nu lipsesc echipamente medicale pentru combaterea unei eventuale.

Ministrul Victor Costache: Avem la dispozitie undeva in jur de 4.000 de locuri de carantina la nivel national (VIDEO)

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a participat si el la conferinta de presa sustinuta dupa intrunirea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta. Demnitarul a explicat ca Romania este.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu exista in acest moment niciun caz confirmat de coronavirus in Romania. Avem inca 6 persoane in carantina, in Bucuresti (VIDEO)

In acest moment nu exista niciun caz confirmat de coronavirus pe teritoriul tarii noastre, a declarat luni seara ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache. Oficialul guvernamental a precizat ca autor.

Ministrul Educatiei, noi demersuri pentru monitorizarea starii de sanatate a elevilor. Monica Anisie s-a intalnit cu Victor Costache si a discutat cu inspectorii scolari

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a avut o intalnire cu colegul sau din Guvern, Victor Costache de la Sanatate, si a sustinut o videoconferinta cu inspectorii scolari generali si inspectorii scolari.

Victor Costache, videoconferinta de urgenta la Ministerul Sanatatii pe tema infectiei cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a convocat o videoconferinta de urgenta cu reprezentantii directiilor de sanatate publica din teritoriu si municipiul Bucuresti cu privire la gestionarea modului de prevenire a infectiei COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )