Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Acciza la carburanti va fi aplicata din luna aprilie. Vor fi introduse masuri de sprijin pentru transportatorii corecti

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Acciza la carburanti va fi aplicata din luna aprilie. Vor fi introduse masuri de sprijin pentru transportatorii corecti

Victor Ponta a anuntat ca acciza la carburanti va fi aplicata din luna aprilie, iar Guvernul va introduce si un set de masuri fiscale care sa permita transportatorilor corecti, neimplicati in acte de evaziune. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Acciza la carburanti va fi aplicata din luna aprilie. Vor fi introduse masuri de sprijin pentru transportatori corecti

Victor Ponta a anuntat ca acciza la carburanti va fi aplicata din luna aprilie, iar Guvernul va introduce si un set de masuri fiscale care sa permita transportatorilor corecti, neimplicati in acte de evaziune.

Acciza la carburanti va fi aplicata din aprilie. Transportatorii corecti vor fi sprijiniti

Guvernul aplica acciza la carburanti din aprilie si vrea sa introduca masuri fiscale care sa permita transportatorilor sa recupereze o parte din suma, potrivit lui Victor Ponta.

Victor Ponta anunta astazi un pachet de masuri pe energie

Premierul Victor Ponta prezinta astazi masurile din domeniul energetic, in cadrul unei dezbateri din plenul Camerei Deputatilor initiate de deputatii liberali.

Victor Ponta, catre ministrii finantelor si transporturilor: Maine o sa puneti in dezbatere textul ordonantei prin care sprijinim transportatorii corecti

Premierul Victor Ponta a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca acciza suplimentara de 7 eurocenti pe litrul de carburanti va fi aplicata de la 1 aprilie. Insa, in compensare, Guvernul pregateste pentru transportatori un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa fie introduse niste masuri de sprijin. Ponta nu a spus despre ce masuri este vorba. Cert este ca le-a cerut ministrilor transporturilor si finantelor sa publice proiectul chiar in cursul zilei de joi.

VIDEO Victor Ponta: Schema ratelor reduse se aplica din iulie. Ioana Petrescu, saraca, a fost gresit inteleasa

Schema de injumatatire a ratelor bancare pentru anumite persoane va fi aplicata incepand cu luna iulie a acestui an, iar creditul fiscal va intra in vigoare dupa doi ani, din 2016, a declarat premierul Victor Ponta, citat de agentia Mediafax.

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta, intr-o scrisoare, sa renunte la cresterea accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta, in care revine cu solicitarea de a renunta la introducerea, incepand cu 1 aprilie 2014, a cresterii anuntate a accizei la carburant. Potrivit sefului statului, efectele acestei masuri se vor concretiza intr-o crestere a preturilor care va genera inflatie, precum si o scadere a consumului, atat la nivelul cetateanului, cat si al societatilor comerciale.

Ashton Kutcher si Mila Kunis se vor casatori civil in luna aprilie

Ashton Kutcher si Mila Kunis se vor casatori civil in luna aprilie, actrita fiind insarcinata, potrivit unui anunt facut luni de presa. Cei doi intentioneaza sa se casatoreasca la Los Angeles, i.

Luna aprilie, un nou termen pentru semnarea Acordului de Asociere cu UE

Moldova trebuie sa semneze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana in luna aprilie, spune europarlamentara Monica Macovei, presedinte al Comitetului de Cooperare Parlamentara UE Republica Moldova.

Finalizarea tranzactiei de 5,44 miliarde de euro prin care Nokia isi vinde divizia de telefoane mobile catre Microsoft, amanata pentru luna aprilie 2014

Nokia a anuntat luni ca se asteapta ca tranzactia de 5,44 miliarde euro prin care isi va vinde divizia de telefoane mobile catre Microsoft sa fie finalizata in luna aprilie, cu o luna mai tarziu decat termenul anuntat initial, in conditiile in care autoritatile de concurenta din Asia nu au dat inca un aviz acordului, scrie Bloomberg.

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR

Premierul Victor Ponta se va intalni, marti, la Palatul Parlamentului, cu presedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tanase, informeaza Guvernul. Ponta a declarat, luni, ca liderii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )