Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR

B1 B1,
Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR

Premierul Victor Ponta se va intalni, marti, la Palatul Parlamentului, cu presedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tanase, informeaza Guvernul. Ponta a declarat, luni, ca liderii. continuă pe B1

Ponta se intalneste, marti, la Parlament, cu seful TVR.

Premierul Victor Ponta se va intalni, marti, la Palatul Parlamentului, cu presedintele-director general al televiziunii publice, Stelian Tanase, informeaza Guvernul, potrivit Mediafax. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare au decis declansarea procedurilor pentru numirea unui nou CA al TVR, el aratand ca, in opinia sa, Stelian Tanase trebuie sa-si continue activitatea la sefia TVR. El a spus ca, daca decizia va fi ca Stelian Tanase sa continue la sefia .

Premierul Victor Ponta este invitat la Antena 3, de la ora 20.00

Premierul Victor Ponta este invitat astazi, de la ora 20. 00, la emisiunea Punctul de intalnire, difuzata de Antena 3.

VIDEO Dezbatere la Camera Deputatilor pe tema neimpozitarii profitului reinvestit si reducerea CAS cu 5%. Victor Ponta: Sunt proiecte rezonabile si posibile

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, intr-o dezbatere organizata la Camera Deputatilor, ca este decis ca obiectivele din programul de guvernare legate de reducerea CAS cu 5 puncte procentuale si scutirea de impozit pentru profitul reinvestit sa fie aplicate de la 1 iulie, dar a precizat ca va exista un impact negativ asupra bugetului de 2,6 miliarde lei doar pentru semestrul II din acest an.

VICTOR PONTA: Republica Moldova nu va intra in UE si NATO daca nu se rezolva conflictul transnistrean

Republica Moldova nu va fi primita in Uniunea Europeana si in NATO daca nu se va gasi o solutie pentru conflictul transnistrean, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit presei.

Ponta: in Romania nu o sa se intample ca in Ucraina, un haos, desi Basescu si Ianukovici seamana foarte tare

Premierul Victor Ponta este invitat la emisiunea Punctul de intalnire, difuzata de Antena 3.

Victor Ponta: Miercuri vom adopta cota de energie regenerabila subventionata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, in Parlament, ca in cadrul sedintei de guvern de miercuri va adopta cota de energie regenerabila subventionata. Acesta a adaugat ca taxa de cogenerare pentru exportul de.

Victor Ponta: PSD, UNPR, PC si UDMR vor avea o propunere comuna, marti, pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSD, UNPR, PC si UDMR vor avansa, marti, o propunere comuna pentru sefia ASF, premierul aratand ca va avea o discutie in prealabil si cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema respectiva, potrivit presei.

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume. Victor Ponta a publicat un editorial in Wall Street Journal

Doar impreuna, Europa si SUA au o sansa de a mentine democratia in lume, spune premierul Victor Ponta. intr-un editorial pentru publicatia Wall Street Journal, seful Executivului scrie ca.

Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal in care greseste anul aderarii Romaniei la NATO

Premierul Victor Ponta semneaza un editorial in Wall Street Journal, intitulat Crearea unei superputeri transatlantice, in care noteaza ca Romania este membra in Alianta Nord-Atlantica din 2003. In articol, Victor Ponta sustine faptul ca, pentru a proteja Occidentul, este nevoie de formarea unei uniuni economice puternice intre UE si SUA.

Victor Ponta: CAS mic poate fi acoperit doar prin reduceri de costuri, cresteri de taxe si deficit. Nu urc deficit, nu scad cheltuieli

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pierderea la buget rezultata din scaderea CAS cu 5 puncte din iulie, de 2,6 miliarde lei pe un semestru, nu poate fi acoperita decat prin reduceri de cheltuieli, cresteri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )