Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTOR PONTA: PNL mi-a cerut sa ne aliem in judete. Se va intampla de la caz la caz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: PNL mi-a cerut sa ne aliem in judete. Se va intampla de la caz la caz

Victor Ponta a declarat la Digi24 ca PNL i-a propus sa se alieze cu scopul de a forma majoritati in consilii judetene, consilii locale si in municipii. continuă pe Ziarul Bursa

Pro Romania si ALDE fuzioneaza. Victor Ponta: Guvernul PNL nu a oprit criza medicala si economica, ci doar a accentuat-o. Trebuie sa ne unim fortele, pentru a construi o alternativa (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, au anuntat joi, in cadrul unei conferinte, fuziunea celor doua partide. intr-o postare pe Facebook, Ponta explicase.

Victor Ponta: Marcel Ciolacu mi-a cerut sa ne aliem pe plan local. Si cei de la PNL mi-au cerut chestia asta. Se va intampla de la caz la caz

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara ca atat cei de la PSD, cat si reprezentantii PNL i-au propus sa se alieze pentru formarea unor majoritati in diverse consilii locale si.

Victor Ponta: PSD merge pe ideea blatului politic si accepta sa fie sac de box pentru Klaus Iohannis si pentru PNL-isti. Social-democratii parca vor sa piarda, sa nu deranjeze (VIDEO)

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu a anuntat, joi, fuziunea Pro Romania - ALDE. in conferinta de presa, Ponta a sustinut ca si-ar fi dorit cu totii ca PSD sa se alature acest proiect, dar unii lideri.

Victor Ponta: Klaus Iohannis a zis clar ca alege votul in dauna sanatatii. La alegerile parlamentare, romanii pot sanctiona modul in care Guvernul PNL a gestionat epidemia de coronavirus

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat, miercuri seara, ca avem tot mai multe infectari cu coronavirus raportate deoarece nu s-au amanat alegerile locale. El a precizat ca nu atat scutinul in sine a .

VICTOR PONTA: Am luat decizia de a avea candidati comuni cu ALDE la parlamentare

Victor Ponta a anuntat azi ca Pro Romania si ALDE vor avea candidati comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a precizat ca este convins ca oamenii care vor fi alesi intr-un singur partid care se va numi Pro Romania Social-Liberal pot sa blocheze un drum drept spre prapastie.

Victor Ponta: Gandirea lui Ludovic Orban e pana pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, apoi potopul Pariul fostului premier (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, joi, ca daca ar fi fost premier nu ar fi organizat alegerile locale in septembrie, ci s-ar fi ingrijit de deschiderea scolilor si pregatirea spitalelor pentru al doilea val de.

Victor Ponta, raspuns la intrebarea de ce pierdem batalia cu COVID-19. Nu pot fi trasi la raspundere!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a incercat sa explice, pe o retea sociala, de ce pierde Romania razboiul cu noul coronavirus.

SURSE Propunerea PSD pentru sefia ANCOM ar putea fi Vlad Stoica, fostul sef al Cancelariei ex-premierului Victor Ponta

Avocatul Vlad Stoica, fostul sef al Cancelariei in Guvernul Ponta, in 2013, ar putea fi propunerea PSD pentru functia de presedinte al ANCOM, au declarat surse social-democrate pentru News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )