Libnet.ro
UNICEF

20:30

SURSE Propunerea PSD pentru sefia ANCOM ar putea fi Vlad Stoica, fostul sef al Cancelariei ex-premierului Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
SURSE Propunerea PSD pentru sefia ANCOM ar putea fi Vlad Stoica, fostul sef al Cancelariei ex-premierului Victor Ponta

Avocatul Vlad Stoica, fostul sef al Cancelariei in Guvernul Ponta, in 2013, ar putea fi propunerea PSD pentru functia de presedinte al ANCOM, au declarat surse social-democrate pentru News. ro. continuă pe Adevărul

SORIN GRINDEANU A DEMISIONAT Candidaturile pentru sefia ANCOM, depuse pana vineri

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a demisionat de la sefia ANCOM, iar decizia sa a fost adusa la cunostinta membrilor conducerilor celor doua camere ale Parlamentului.

Conducerea Parlamentului ia act joi de demisia lui Sorin Grindeanu de la sefia ANCOM

Camera Deputatilor si Senatul vor avea plen reunit de la ora 15. 00 pentru a lua act de demisia lui Sorin Grindeanu din functia de presedinte Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) incepand de joi. Conducerea Parlamentului va si vacanta functia, potrivit News. ro.

Un judecator nascut la Targu Mures, nominalizat pentru sefia Curtii Supreme de Justitie a Ungariei

Un etnic maghiar nascut in Romania ar putea fi noul sef al Curtii Supreme de Justitie a Ungariei. Documentul a fost publicat, luni, pe site-ul Parlamentului ungar. Un judecator nascut in.

Ciolacu, candidat pentru un mandat de parlamentar la Buzau. Gabriela Firea, cap de lista PSD pentru Senat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzau, in timp ce Gabriela Firea va deschide lista PSD pentru Senat. intrebat daca Viorica Dancila - schimbata de la sefia organizatiei de femei - va figura pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a raspuns: Tinand cont ca a fost prim-ministrul Romaniei, cred ca da, dar e decizia organizatiei de la Teleorman. El a adaugat ca au fost discutii ca pe listele PSD sa nu se afle traseisti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )