Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta. 'La Oltchim sunt foarte hotarat. Am vorbit inainte sa vin la dvs. cu domnul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de solutie care nu garanteaza pastrarea functionarii Oltchim-ului, a Arpechim-ului si practic a locurilor de munca. Orice fel de investitor care vine si nu ne garanteaza acest lucru nu-l vom accepta', a spus premierul Ponta la Antena 3.

Victor Ponta se intalneste luni cu presedintele CE: Merg sa vorbesc de guvern. Basescu sa vorbeasca de atributiile sale

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Presedintele Traian Basescu.

Bruxelles: Premierul Victor Ponta se va intalni, luni, cu presedintele Comisiei Europene, ...

Premierul Victor Ponta va avea, luni, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, informeaza Agerpres. Presedintele Traian Basescu a facut vineri o vizita de lucru la Bruxelles, unde s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding si cu .

Universitatea din Bucuresti: Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati, pentru ca la momentul sustinerii tezei nu existau prevederi in acest sens

Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati pentru ca, la momentul sustinerii tezei, nu existau prevederi in acest sens, cum exista acum limitate si acestea) in Legea nr. 1/2011: retragerea dreptului de a mai fi indrumator de doctorat etc. ; pentru membrii comisiei nu exista nici acum astfel de dispozitii, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti UB). Raspunsul vine dupa ce UB a facut publica expertiza stiintifica a tezei de doctorat semnata de prim-ministrul Victor Ponta. Concluzia expertizei: teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat vadit.

Femeile din PDL ii cer Ecaterinei Andronescu sa-i RETRAGA titlul de doctor lui Victor Ponta.

Presedintele Organizatiei femeilor democrat-liberale, Cristina Traila, i-a cerut, vineri, ministrului Ecaterina Andronescu retragerea titlului de doctor premierului Victor Ponta la inceputul anului scolar, potrivit Realitatea TV. Facem un apel la domana Andronescu ca la inceputul anului scolar sa dea un semn si sa-i retraga titlul de doctor domnului Victor Ponta, a declarat Cristina Traila, de la Scoala de Vara PDL. Cristina Traila este presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PDL .

Victor Ponta la intalnirea USL din Delta: Situatia generala? PDL, un guvern dusman al autoritatilor locale

Premierul Victor Ponta a rezumat ideea generala a intalnirii presedintiilor de consilii judetene USL din Delta Dunarii: inainte de executivul Ponta, guvernul a fost vazut drept un dusman al autoritatilor.

Un specialist Anti-Mafia este consilierul onorific al premierului Victor Ponta. Despre cine este vorba

Pino Arlacchi, marele specialist Anti-Mafia, va fi consilierul onorific al premierului Victor Ponta. Dezvaluirea a fost facuta in premiera, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu.

Victor Ponta merge luni la Bruxelles pentru a se intalni cu Jose Manuel Barroso: Cele 11 cerinte ale CE, pe lista discutiilor

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso, la Bruxelles, se arata intr-un comunicat de presa citat de Agerpres. intalnirea vine la cateva zile dupa ce si.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barrroso

Premierul Victor Ponta va avea luni o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, la sediul Comisiei din Bruxelles, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de Agerpres.

Victor Ponta: Gata cu negocierile. De luni ne intoarcem la munca executiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, ca odata cu reuniunile USL din Delta se termina faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )