Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta. 'La Oltchim sunt foarte hotarat. Am vorbit inainte sa vin la dvs. cu domnul ministru al Economiei, Daniel Chitoiu. Nu vom fi de acord cu niciun fel de solutie care nu garanteaza pastrarea functionarii Oltchim-ului, a Arpechim-ului si practic a locurilor de munca. Orice fel de investitor care vine si nu ne garanteaza acest lucru nu-l vom accepta', a spus premierul Ponta la Antena 3. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Vom respinge orice investitor care nu va garanta pastrarea locurilor de munca la Oltchim

Guvernul va respinge orice investitor care nu va garanta mentinerea combinatului Oltchim si pastrarea locurilor de munca ale angajatilor, a dat asigurari, duminica seara, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, despre masurile fiscale pe care le va adopta UE in luna octombrie: Oktoberfest!

Presedintele Lituaniei i-a spus premierului Ponta, in discutia avuta miercuri la Palatul Victoria, ca apreciaza ca in Germania s-a votat pentru masuri de disciplina fiscala si ca acestea vor fi adoptate de.

Victor Ponta: in 2013 vom adopta reforma administrativa. Vom avea regiuni cu un singur minister

Victor Ponta a declarat joi ca doreste sa se aprobe reforma constitutionala si administrativ-teritoriala a Romaniei, in 2013. Acesta sustine ca, pe langa pastrarea judetelor actuale conduse de consiliile.

Victor Ponta cere Mediului sa ia masuri privind exploatarea de la Certej si acuza PDL ca a luat spaga

Directorul Agentiei Regionale de Mediu Timisoara, Gabriela Lambrino: Decizia finala in privinta acordului de mediu pentru exploatarea miniera de la Certej a fost luata la Deva, la inceputul lunii iunie, in prezenta Georgetei Barabas, actual consilier al ministrului Mediului Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, sa prezinte in sedinta de guvern situatia exploatatiei miniere de la Certej si sa ia masuri pentru respectarea reglementarilor de mediu, sustinand ca problemele sunt generate de fosta guvernare PDL, care pentru spaga da orice.

Victor Ponta la Antena 3: Depinde doar de domnul Basescu cat va rezista aceasta perioada de pace/ Domnul Basescu vede in mine si in domnul Antonescu un adversar natural

Premierul Romaniei, Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu-i va permite presedintelui Traian Basescu sa mai intervina in activitatea guvernuluipe care il conduce. Voi spune foarte clar nu. Nu are dreptul presedintele Romaniei nici sa ne spuna ce sa facem cu taxele si impozitele, nici sa-mi spuna, cum mi-a spus de altfel, ca nu trebuie sa dam bani inapoi la pensionari. Nici nu are dreptul sa vina sa-mi spuna cum sa facem cu fondurile europene, macar pentru faptul ca guvernul Boc, pe care domnia sa l-a condus in mod defetiv, ne-a adus in 2010-2011 in situatia catastrofala de a pierde si de a avea mari probleme cu banii europeni', a spus premierul Ponta. Emisiune in desfasurare.

Universitatea din Bucuresti: Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati, pentru ca la momentul sustinerii tezei nu existau prevederi in acest sens

Membrii comisiei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta nu pot fi sanctionati pentru ca, la momentul sustinerii tezei, nu existau prevederi in acest sens, cum exista acum limitate si acestea) in Legea nr. 1/2011: retragerea dreptului de a mai fi indrumator de doctorat etc. ; pentru membrii comisiei nu exista nici acum astfel de dispozitii, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti UB). Raspunsul vine dupa ce UB a facut publica expertiza stiintifica a tezei de doctorat semnata de prim-ministrul Victor Ponta. Concluzia expertizei: teza de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat vadit.

Victor Ponta: Gata cu negocierile. De luni ne intoarcem la munca executiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Murighiol, ca odata cu reuniunile USL din Delta se termina faza negocierilor privind colegiile care revin fiecarei formatiuni din Uniune la parlamentare,.

Victor Ponta: UNPR va candida pe listele USL. Cine e nemultumit de PNL sau USL risca sa ramana fara candidatura

Membrii UNPR vor candida pe listele USL iar dupa alegerile parlamentare din toamna se va face o coagulare totala pe zona de centru-stanga, a declarat vineri liderul PSD Victor Ponta, care a avertizat ca cei care vor fi nemultumiti de lista candidaturilor risca sa nu se regaseasca printre candidati.

Monica Macovei face declaratii dure cu privire la Victor Ponta. Aceasta ii cere dovezi pentru afirmatiile calomnioase

Monica Macovei i-a transmis o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, prin care ii solicita sa faca publice dovezile care au stat la baza afirmatiilor calomnioase lansate la adresa sa in sedinta de Guvern.

Femeile din PDL ii cer Ecaterinei Andronescu sa-i RETRAGA titlul de doctor lui Victor Ponta.

Presedintele Organizatiei femeilor democrat-liberale, Cristina Traila, i-a cerut, vineri, ministrului Ecaterina Andronescu retragerea titlului de doctor premierului Victor Ponta la inceputul anului scolar, potrivit Realitatea TV. Facem un apel la domana Andronescu ca la inceputul anului scolar sa dea un semn si sa-i retraga titlul de doctor domnului Victor Ponta, a declarat Cristina Traila, de la Scoala de Vara PDL. Cristina Traila este presedintele interimar al Organizatiei de Femei a PDL .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )