Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta a anuntat iMPACAREA cu Crin Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta a anuntat iMPACAREA cu Crin Antonescu.

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat ca a discutat in cursul zilei de marti cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si ca s-a impacat cu acesta, iar pe viitor orice disputa va fi pastrata in sedintele interne. continuă pe România Liberă

Radu Tudor: Comportamentul lui Victor Ponta fata de Crin Antonescu nu a fost cel mai fericit

Radu Tudor a comentat in direct la Antena 3 relatia tensionata dintre Crin Antonescu si Victor Ponta. in primul rand, trebuie sa gaseasca masa la care sa se aseze. E o mare problema. Vad ca fiecare are.

Victor Ponta: Am decis ca il sustinem pe Crin Antonescu la prezidentiale

Victor Ponta a declarat marti ca USL nu se va rupe si ca s-a decis foarte clar sustinerea liberalului Crin Antonescu la prezidentialele din 2014. Premierul a mai spus ca nu a apucat in ultimele ore sa discute cu Crin Antonescu.

VIDEO Victor Ponta despre Crin Antonescu: Nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. Eu cred ca USL-ul trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016

Victor Ponta a comentat, marti, declaratiile lui Crin Antonescu privind eventuala sa candidatura la prezidentiale, dupa ce liderul PNL a afirmat ca nu vrea sa fie papusa PSD pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Nici nu ne-am dorit sa fie papusa PSD. E un lucru pe care il intrebati pe domnia sa. Eu cred ca USL trebuie sa continue sa guverneze pana in 2016 , sustine Victor Ponta.

Liderii PSD in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza parti

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac.

Liderii PSD, in sedinta cu Victor Ponta la Guvern. Valeriu Zgonea: Trebuie sa ai sustinerea acelor sute de mii de furnici PSD care isi doresc cu ardoare sa aiba un candidat al lor la presedintie. Declaratiile lui Antonescu nu fac decat sa irite baza part

Liderii grupurilor parlamentare ale PSD au fost chemati marti, de catre Victor Ponta la Guvern, potrivit surselor Hotnews. ro. La sedinta de la Palatul Victoria participa si Valeriu Zgonea, Ilie Sarbu si Liviu Dragnea. Intalnirea are loc in contextul in care liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu s-au atacat dur luni seara. Victor Ponta i-a transmis lui Antonescu canu e deloc sigur ca liderii PSD il vor sustine in alegerile prezidentiale. La randul sau, liderul PNL l-a contrat dur pe Ponta pe marginea candidatului USL la presedintie, afirmand ca PSD nu are guvernul de acasa si il da si liberalilor din cand in cand, precizand ca refuza postura de papusa pe care social-democratii o pun sau nu la presedintie dupa bunul plac. Valeriu Zgonea a sustinut insa, la terminarea sedintei, care a durat 45 de minute, ca nu exista nicio problema in interiorul USL. Ora 12:10: Sedinta liderilor PSD s-a incheiat.

Scandal fara precedent in USL: Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta

Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta, in cazul in care PSD nu va sustine candidatura sa la alegerile prezidentiale, relateaza Gandul. in cazul in care alianta se va rupe, liderul PNL ii.

Crin Antonescu: Daca USL se rupe, Victor Ponta sa isi dea demisia

Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta, in cazul in care PSD nu va sustine candidatura sa la alegerile prezidentiale, relateaza Gandul. in cazul in care alianta se va rupe, liderul PNL ii.

Ponta: Daca Crin Antonescu nu vrea sprijinul PSD-ului la prezidentiale, atunci nu-l mai sustinem

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca daca liderul PNLCrin Antonescu nu va mai dori vsprijinul PSD-ului la prezidentiale,.

Ponta: Daca Crin Antonescu nu vrea sprijinul PSD-ului la prezidentiale, nu-l sustinem cu forta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca daca liderul PNLCrin Antonescu nu va mai dori vsprijinul PSD-ului la prezidentiale,.

Ponta: Nu-l sustinem cu forta pe Crin Antonescu la Presedintie.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca afimatia liderului PNL Crin Antonescu privind faptul ca nu are nevoie de sprijinul PSD pentru alegerile prezidentiale nu este cea mai desteapta strategie, iar PSD nu il va sustine cu forta daca acesta va lua o decizie in acest sens, relateaza Mediafax. Intrebat daca prin declaratiile critice al adresa premierului si PSD, Crin Antonescu se pregateste de campanie, Victor Ponta a subliniat ca o astfel de strategie nu e foarte .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )