Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crin Antonescu: Daca USL se rupe, Victor Ponta sa isi dea demisia

B1 B1,
Crin Antonescu: Daca USL se rupe, Victor Ponta sa isi dea demisia

Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta, in cazul in care PSD nu va sustine candidatura sa la alegerile prezidentiale, relateaza Gandul. in cazul in care alianta se va rupe, liderul PNL ii. continuă pe B1

Scandal fara precedent in USL: Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta

Crin Antonescu cere demisia premierului Victor Ponta, in cazul in care PSD nu va sustine candidatura sa la alegerile prezidentiale, relateaza Gandul. in cazul in care alianta se va rupe, liderul PNL ii.

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna premier pe Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu ar putea colabora fara probleme cu Traian Basescu. insa doar daca seful liberalilor ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile.

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna PREMIER pe Traian Basescu (VIDEO).

Crin Antonescu a declarat, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca ar putea colabora cu Traian Basescu, insa doar daca liderul PNL ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile parlamentare. Daca, sa zicem, eu ajung presedinte si in decursul mandatului meu domnul Traian Basescu, in fruntea unor formatiuni politice castiga niste alegeri, atunci il voi desemna premier. Dar este o ipoteza, sau un manunchi de ipoteze cu grad foarte mic de .

Crin Antonescu: Daca as fi in 2014 si ar trebui sa depind de bunavointa cuiva la prezidentiale, nu as mai candida. Daca nu ma sustin, sanatate si la revedere!

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca daca in acest moment s-ar afla inaintea alegerilor prezidentiale si ar depinde de bunavointa cuiva din PSD sau PNL pentru a candida, s-ar retrage din cursa.

Crin Antonescu: Daca in 2014 as fi papusa PSD-ului la prezidentiale, nu as mai candida. Daca nu ma sustin, sanatate si la revedere!

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca daca in acest moment s-ar afla inaintea alegerilor prezidentiale si ar depinde de bunavointa cuiva din PSD sau PNL pentru a candida, s-ar retrage din cursa.

Crin Antonescu: Daca merg acum la Rosia Montana, s-ar putea ca minerii sa reia protestele

Presedintele Senatului si liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni ca momentan nu are de gand sa se deplaseze la Rosia Montana, motivand ca este posibil ca minerii sa reia protestele si nu asta e scopul.

Ponta: Nu se pune problema ruperii USL. Antonescu: Daca USL se rupe, premierul ar trebui sa demisioneze

Liderii PSD, intre care Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, s-au intalnit in aceasta dimineata la Palatul Victoria. Discutiile ar viza, printre altele, relatiile PSD cu PNL in interiorul USL, sustin surse.

Ponta: Nu se pune problema ruperii USL. Antonescu: Daca USL se rupe, premierul ar trebui sa demisioneze

Liderii PSD, intre care Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, s-au intalnit in aceasta dimineata la Palatul Victoria. Discutiile vizeaza, potrivit unor surse parlamentare, relatiile PSD cu PNL in interiorul.

LOVITURA pentru Crin Antonescu. PSD va sustine pe altcineva la prezidentiale!

PSD nu il va sustine pe Crin Antonescu la prezidentiale daca acesta nu doreste, sustine Victor Ponta. Premierul a declarat ca se va intalni cu reprezentantii PSD pentru a decide pe cine va trimite in cursa.

Victor Ponta: Am decis ca il sustinem pe Crin Antonescu la prezidentiale

Victor Ponta a declarat marti ca USL nu se va rupe si ca s-a decis foarte clar sustinerea liberalului Crin Antonescu la prezidentialele din 2014. Premierul a mai spus ca nu a apucat in ultimele ore sa discute cu Crin Antonescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )