Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Fostul premier lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis in ziua alegerilor locale. Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului! in urma cu o. continuă pe Antena3

Gest surprinzator al lui Klaus Iohannis in ziua alegerilor. in 26 de ani, niciun presedinte al Romania nu a...

Klaus Iohannis trebuie sa voteze duminica in Bucuresti, la Liceul Jean Monnet. Pana la momentul scrierii stirii nu se cunoaste ora la care va vota. Klaus Iohannis devine astfel.

Alegeri locale 2016. Victor Ponta i-a insotit la vot, in Gorj, pe doi candidati ai PSD care au probleme cu legea

Alegeri locale 2016. Victor Ponta a mers, duminica dimineata, in ziua alegerilor loacale, la Targu Jiu, unde i-a insotit la vot pe primarul de aici, Florin Carciumaru, candidat al PSD pentru al cincilea mandat, dar si pe social-democratul Ion Calinoiu, actualul sef al CJ Gorj, cu sanse sa obtina un nou mandat. Atat Calinoiu, cat si Carciumaru au probleme cu legea.

Ce penibili sinistri!!!. Victor Ponta, mesaj ironic la adresa liberalilor: Alina , te rog NU iTI DA DEMISIA! (FOTO)

La scurt timp dupa ce s-au anuntat rezultatele partiale ale alegerilor electorale de duminica, fostul premier al Romaniei, Victor Ponta a avut un mesaj ironic la adresa PNL-ului. in urma rezultatelor.

Un primar cunoscut nu a putut vota din cauza ca si-a pierdut cartea de identitate chiar in ziua alegerilor

Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad, si-a pierdut actul de identitate exact in ziua alegerilor si, prin urmare, a fost nevoit sa isi amane votul pentru cand va primi o noua carte de.

Klaus Iohannis a votat la ora 18.30 si, vizibil deranjat, a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. La iesirea de la vot, Iohannis a declarat ca a votat pentru un Bucuresti modern si.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18. 30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca am votat pentru un Bucuresti modern si european, dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18. 00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia. Potrivit unor surse HotNews. ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13. 00, iar in jur de 17. 30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta a mers la o sectie de votare din Targul Jiu, insa el va vota in Bucuresti

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta i-a insotit, duminica, la Targu Jiu, pe candidatii PSD la functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean Gorj pe Florin Carciumaru, respectiv Ion Calinoiu. Cu toate acestea, Ponta a precizat ca va vota la Bucuresti, insa nu a dorit sa mentioneze numarul sectiei.

Klaus Iohannis, laudat in presa poloneza dupa ce a sustinut Polonia intr-o disputa cu Comisia Europeana

Klaus Iohannis a ajuns in atentia presei poloneze, fiind laudat ca a sustinut Polonia intr-o disputa cu Comisia Europeana, potrivit Digi24. Televiziunea a precizat ca Iohannis sustine guvernul.

incasarile la buget se prabusesc, iar investitiile sunt blocate in totalitate. Victor Ponta: Ce face guvernul in aceasta situatie!? Lasa un ministru cu mentalitate tipica Securitatii sa trimita tara inapoi in anii 50

Victor Ponta critica iar Guvernul Ciolos. Fostul premier face o comparatie intre datele economice de anul trecut, an in care la putere era Executivul condus de el, si cele din 2016. Ponta se lauda.

Victor Ponta, despre o motiune de cenzura: Decizia apartine liderilor PSD, UNPR, ALDE (VIDEO)

Fostul prim-ministru Victor Ponta a declarat duminica seara, dupa afisarea primelor rezultate la alegerile locale, ca este intotdeauna pentru o motiune de cenzura, dar ca decizia apartine liderilor PSD,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )