Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alegeri locale 2016. Victor Ponta i-a insotit la vot, in Gorj, pe doi candidati ai PSD care au probleme cu legea

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Victor Ponta i-a insotit la vot, in Gorj, pe doi candidati ai PSD care au probleme cu legea

Alegeri locale 2016. Victor Ponta a mers, duminica dimineata, in ziua alegerilor loacale, la Targu Jiu, unde i-a insotit la vot pe primarul de aici, Florin Carciumaru, candidat al PSD pentru al cincilea mandat, dar si pe social-democratul Ion Calinoiu, actualul sef al CJ Gorj, cu sanse sa obtina un nou mandat. Atat Calinoiu, cat si Carciumaru au probleme cu legea. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta a mers la o sectie de votare din Targul Jiu, insa el va vota in Bucuresti

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta i-a insotit, duminica, la Targu Jiu, pe candidatii PSD la functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean Gorj pe Florin Carciumaru, respectiv Ion Calinoiu. Cu toate acestea, Ponta a precizat ca va vota la Bucuresti, insa nu a dorit sa mentioneze numarul sectiei.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta, ironie cu privire la cozile de la votare

Fostul presedinte al PSD Victor Ponta a declarat duminica, la sosirea la sediul partidului, ca a stat la coada ca sa voteze si ca este suparat ca nu mai transmite nimeni cozile acum ca in 2014. Am stat la coada sa votez, la sectia 167. Banuiesc ca o sa ii ia DNA-ul si pe ei, nu? Ca am stat la coada, a declarat ironi fostul premier.

Victor Ponta isi cere SCUZE romanilor. Mesaj surprinzator al fostului premier

Fostul premier social-democrat Victor Ponta le-a multumit joi giurgiuvenilor ca i-au fost alaturi si la bine si la rau si si-a cerut iertare pentru faptul ca a plecat in noiembrie.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele.

ALEGERI LOCALE 2016. La votare, ca la nunta! Cum s-a imbracat sotia primarului din Arad

Sotia lui Gheorghe Falca s-a prezentat la urne gatita ca pentru nunta, intr-o rochie cu un decolteu generos. Ela Falca si fiica sa, Ana, l-au insotit pe Gheorghe Falca,.

Alegeri locale 2016 Alexandria. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Alexandria la Alegerile locale 2016 s-au inscris sapte candidati. Victor Dragusin-Partidul Social Democrat PSD), primarul in functie, vrea un al treilea mandat, dupa ce a condus primaria in ultimii opt ani si este candidatul cotat cu cele mai mari sanse de castig.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 GALATI Toti cei 12 candidati la Primaria Galati, apartinand partidelor si aliantelor politice, sau independenti, au raspuns urmatoarelor intrebari.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BRAILA. Cine a castigat Primaria Braila

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BRAILA Candidatii pentru Primaria Municipiului Braila au raspuns intrebarilor AGERPRES referitoare la proiectele pentru oras si crearea de noi locuri de munca.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )