Libnet.ro
UNICEF

11:00

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Se pregateste SA PLECE

B1 B1,
Victor Ponta, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Se pregateste SA PLECE

Klaus Iohannis trebuie sa decida pe cine va numi premier, iar acesta a afirmat ca nu va alege un premier condamnat penal fiindca are anumite principii de la care nu se abate. Asadar, Liviu Dragnea nu se afla pe. continuă pe B1

Prima data cand v-a pacalit, sa fie rusinea lui, a doua oara cand va pacaleste este rusinea voastra! Victor PONTA, AVERTISMENT pentru romani

Victor Ponta a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe Facebook, si, de asemenea, i-a avertizat si pe romani. Chiar ati crezut vreodata ca integritatea Domnului Iohannis.

in fiecare ora cand nu avem Guvern pierdem timpul si apa creste in barca. Victor Ponta, SCENARIU sumbru inaintea consultarilor de la Palatul Cotroceni

Victor Ponta a facut mai multe precizari dure inaintea consultarilor care vor avea loc la Palatul Cotroceni dintre partidele politice si presedintele Klaus Iohannis. Fostul premier al Romaniei trage.

Victor Ponta, abandonat de PSD. Surse: Ponta s-a intalnit cu premierul maghiar Viktor Orban

Fostul premier Victor Ponta si apropiatii sai din partid sunt ocoliti de pesedisti cand e vorba de decizii legate de urmatoarea guvernare, din cauza jocului sau dublu din campania electorala.

Victor Ponta, raspuns voalat la declaratia lui Liviu Dragnea ca nu oricine ajunge intr-un fotoliu ministerial: Nu cer nici o functie, nu refuz nicio functie

Fostul premier Victor Ponta sustine ca nu cere nicio functie si nu refuza nicio functie, in contextul in care a fost intrebat cu privire la posibilitatea ca el sa fie presedintele Camerei Deputatilor.

MApN l-a indus in eroare pe Klaus Iohannis pentru a acoperi camarila lui Gabriel Oprea. Noi DEZVALUIRI in cazul col. (r) Doru Paraschiv, mazilit de seful serviciului secret al Armatei 9474;Cea mai citita dezvaluire a saptamanii

Ministerul Apararii Nationale MApN) l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis ca fostul ofiter de contrainformatii militare col. r) Doru Paraschiv, a fost trecut in rezerva in ianuarie 2014, pentru ca ar fi ascuns la el acasa documente clasificate. Problema este ca acest incident, o inscenare, a avut loc la doi ani dupa trecerea sa in rezerva, in 2016.

Traian Basescu spune ca nu a avut nicio intalnire cu Klaus Iohannis: Rosca Stanescu a dus minciuna atat de departe

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica pentru Mediafax ca nu a avut nicio intalnire cu seful statului, Klaus Iohannis in afara consultarilor de la Cotroceni .

Ion Cristoiu: Emil Constantinescu a inmormintat PNTCD. Klaus Iohannis e pe cale sa cinte prohodul PNL

Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata, de pe blogul personal, despre implicarea lui Klaus Iohannis in campania electorala si despre prabusirea PNL din cauza.

Cozmin Gusa: Pacea se poate instala, cu conditia sa fie jucata corect de Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Consultantul politic Cozmin Gusa sustine ca, in ciuda faptului ca multe lucruri sunt expuse public, in ultima perioada, din cauza presiunii acumulate post-alegeri, exista o mare sansa ca o pace sa poata fi instalata intre presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele tarii Klaus Iohannis in privinta viitorului premier. Conditia ca ea sa fie atinsa, insa, este ca ambii sa joace corect, explica Gusa, potrivit realitatea. net.

EXCLUSIV. Dovada ca Politia Romana face jocul inculpatului Victor Ponta. Cum sunt hartuiti martorii din dosarul Turceni-Rovinari. Politistii ii terorizeaza fizic si psihic, in loc sa-i protejeze

Directia Nationala Anticoruptie si Politia Capitalei au creat un haos greu de descris in viata a doi martori-cheie din dosarul de coruptie Turceni-Rovinari, in care au fost trimisi in judecata senatorul Dan Sova si fostul premier Victor Viorel Ponta.

EXCLUSIV. Dovada ca Politia face jocul lui Victor Ponta. Cum sunt hartuiti martorii din dosarul Turceni-Rovinari

Directia Nationala Anticoruptie si Politia Capitalei au creat un haos greu de descris in viata a doi martori-cheie din dosarul de coruptie Turceni-Rovinari, in care au fost trimisi in judecata senatorul Dan Sova si fostul premier Victor Viorel Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2554 seconds )