Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta: Ma bucur ca s-au promulgat legea Amnistiei si Codul de Procedura Fiscala, acestea fac parte dintr-o coerenta economica de care guvernul raspunde (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Ma bucur ca s-au promulgat legea Amnistiei si Codul de Procedura Fiscala, acestea fac parte dintr-o coerenta economica de care guvernul raspunde (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca se bucura ca s-au promulgat legea Amnistiei Fiscale si Codul de Procedura Fiscala si ca pana la 1 septembrie va fi adoptat si Codul Fiscal. Ma bucur ca s-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis a promulgat legea amnistiei fiscale. Ce contribuabili vor fi scutiti de taxe

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea amnistiei fiscale, care prevede anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele datorate de salariatii care au primit indemnizatii de delegare sau contributiile de sanatate calculate la nivelul nivelul salariului minim pe economie pentru veniturile din investitii.

Klaus Iohannis a promulgat Legea AMNISTIEI FISCALE

Seful statului a promulgat, luni, Legea privind anularea unor obligatii fiscale care se refera la reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta.

Gabriel Oprea, despre marirea salariilor demnitarilor: Victor Ponta m-a avertizat ca s-ar putea sa fie o capcana politica (VIDEO)

Victor Ponta i-a raspuns pe Facebook deputatului Opozitiei, Andreea Paul, dupa criticile aduse la Legea Amnistiei Fiscale si ordonanta care priveste marirea salariilor demnitarilor. Premierul sustine ca, in.

Victor Ponta dezinformeaza din nou, spunand ca singura lege aprobata fara impact bugetar este cea privind dublarea alocatiilor la copii. A uitat de legile privind pensiile speciale pentru miliari, diplomati si functionari parlamentari

Premierul Victor Ponta sustine ca singura lege aprobata de Parlament, anul acesta, fara niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul, si care a si fost promulgata imediat de presedinte, este Legea dublarii alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Uita, insa, ca au fost multe alte legi aprobate fara acel impact bugetar trecut in notele de fudamentare. Exemple: Legea privind introducerea pensiilor speciale pentru 160. 000 de militari, legea privind pensiile speciale pentru functionarii publici si legea privind pensiile speciale pentru diplomati. Insa, in timp ce aceste legi privind pensiile speciale au fost initiate de Guvern sau parlamentari PSD, cea privind alocatiile copiilor a fost initiata de PNL, si asa poate fi explicata dezinformarea premierului.

Victor Ponta, despre situatia TVR-ului: Nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa incalce legea

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nimeni nu poate cere Fiscului sa incalce legea, facand referire la faptul ca ANAF a pus propriri pe contrurile TVR din cauza datoriilor acumulate la bugetul de.

Iohannis a promulgat legea privind anularea unor obligatii fiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea referitoare la anularea unor obligatii fiscale, legat de reincadrarea activitatii independente in activitate dependenta. Legea se refera si la anularea obligatiilor fiscale pentru salariatii care au primit.

Ce spune premierul Victor Ponta despre situatia de la TVR

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Televiziunea Romana se afla in subordinea Parlamentului Romaniei, care se va pronunta in acest sens, dar ca nimeni nu poate sa ceara ANAF-ului sa incalce legea.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Victor Ponta s-a rastit la Robert Cazanciuc cerand masuri in cazul tinerei violate din Vaslui: Povesti! Povesti am mai auzit!

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz. Povesti! Povesti am mai auzit!, a ridicat tonul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Totodata a lansat si critici la adresa CSM, spunand ca nu permite politicienilor sa comenteze asupra cazurilor din justitie. Premierul a criticat societatea care se bucura doar cand vede politicieni arestati preventiv, in timp ce infractorii periculosi pot sta acasa bine-merci. Ponta i-a mai spus lui Cazanciuc ca mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Victor Ponta, acuzat ca stia. Un martor explica reteaua infractionala prin care Ghita a obtinut voturi pentru Ponta in Moldova

Un martor cu identitate protejata a aparut in dosarul DNA Ploiesti in care este cercetat si Sebastian Ghita. Procurorii sustin ca Ghita a platit la negru materiale electorale in campania sa parlamentara din 2012, precum si ca s-a implicat activ si financiar in campania lui Victor Ponta la prezidentiale, in 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )