Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, despre marirea salariilor demnitarilor: Victor Ponta m-a avertizat ca s-ar putea sa fie o capcana politica (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, despre marirea salariilor demnitarilor: Victor Ponta m-a avertizat ca s-ar putea sa fie o capcana politica (VIDEO)

Victor Ponta i-a raspuns pe Facebook deputatului Opozitiei, Andreea Paul, dupa criticile aduse la Legea Amnistiei Fiscale si ordonanta care priveste marirea salariilor demnitarilor. Premierul sustine ca, in. continuă pe B1

Cum a decurs ultima sedinta PSD cu Victor Ponta pe scaunul de presedinte, cu Iliescu si Oprea alaturi. Ponta catre Zgonea: Tot speram ca nu vii, Vali/ Dragnea se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva. Plus: Mai feminizam si noi conducerea

La sediul PSD a avut loc miercuri ultima sedinta de Birou Permanent in care Victor Ponta a stat pe scaunul de presedinte de partid, cel putin potrivit anuntului pe care l-a facut la inceputul acesteia. Ponta a anuntat ca si-a eliberat si biroul si ca nu se va intoarce dupa scaun, iar ulterior, in timpul sedintei, locul de presedinte, deocamdata interimar, a fost preluat de Rovana Plumb, pentru care in BPN s-a votat in unanimitate, cel putin pana la sedinta Comitetului Executiv. La sedinta a luat parte si Ion Iliescu, presedintele de onoare, care a stat langa Victor Ponta dar si langa invitatul surpriza la sedinta, Gabriel Oprea, liderul UNPR si partenerul de coalitie. Urmeaza insa inca o sedinta pentru PSD, cea a Comitetului Executiv, saptamana viitoare, in care ar urma sa se decida data unui Congres, cand se poate vota un nou presedinte de partid.

Gabriel Oprea: Cred ca m-au reevaluat cam toti presedintii, in sensul bun/ UNPR are doua variante pentru viitoarele alegeri, in alianta cu PSD sau singuri/ Vrem sa cumparam a doua escadrila de avioane F16

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat sambata seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca a fost reevaluat in sensul bun de aproape toti presedintii Romaniei, deoarece a demonstrat solidaritate in momente grele si intotdeauna si-a respectat cuvantul. El a mai anuntat ca UNPR ia in calcul pentru alegerile locale si parlamentare din 2016 doua variante, participarea intr-o alianta cu PSD sau pe propriile liste. Oprea, intrebat daca ar accepta functia de premier: Sunt altii care vor sa fie prim-ministriOprea, despre ruperea USL: A fost o tema total falsa ca s-a rupt USL-ul pentru ca trebuia sa fie dl Iohannis ministru de Interne si vicepremier, s-a rupt pentru ca s-a cerut functia de vicepremier pentru Daniel Constantin.

Oprea, despre alegerile de anul viitor: Avem o propunere din partea PSD sa facem o alianta pentru viitoarele alegeri locale si generale si avem un curent, care vor sa mergem singuri (VIDEO)

In alianta cu PSD sau pe liste proprii, sunt cele doua variante ale UNPR pentru alegerile de anul viitor. Presedintele formatiunii, Gabriel Oprea, a evitat sa le comenteze, precizand ca se va consulta pe marginea.

Gabriel Oprea catre absolventii Academiei de Politie: Primul ordin pe care il primiti , sa va faceti datoria cu profesionalism si sa fiti loiali tarii

Vicepremierul Gabriel Oprea a participal, vineri, la la ceremonia de absolvire a promotiei 2015 a Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza. Oprea le-a transmis vabsolventilor ca Romania, ca parte a Uniunii.

Gabriel Oprea: Avem in UNPR doua posibilitati pentru alegeri, le analizam - alianta cu PSD sau liste proprii

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca la nivelul partidului sunt analizate doua variante pentru viitoarele alegeri: o alianta cu PSD, existand in acest sens o propunere de protocol din partea social-democratilor, si participarea pe liste proprii -.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, despre autostrada Comarnic-Brasov: O sa o incep eu, o s-o termine cine o veni (VIDEO)

Victor Ponta a declarat miercuri la sediul PSD ca s-a dat drumul licitatiei pentru autostrada Comarnic-Brasov. Ma bucur foarte tare ca azi a aparut in SEAP licitatia pentru Comarnic-Brasov, a spus.

Victor Ponta, despre Iulian Matache: Cunoaste foarte bine activitatea Ministerului Transporturilor

Victor Ponta a declarat joi, la sediul PSD, ca Iulian Matache, care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor, cunoaste foarte bine institutia si activitatea fostului ministru Ioan Rus. Ma bucur foarte tare.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )