Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta la Campia Turzii. Se afla la bordul unui avion F16 in cadrul unui exercitiu romano-american

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta la Campia Turzii. Se afla la bordul unui avion F16 in cadrul unui exercitiu romano-american

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, participa, joi, la un exercitiu romano-american Dacian Viper 2014la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii. Victor Ponta se afla al bordul unui F16. continuă pe Adevărul

Ponta, la bordul unui avion de lupta F16

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu participa joi la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului romano-american Dacian Veper 2014, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii.

Ponta, dupa zborul la bordul unui F-16: Sper sa ma simt si mai in siguranta cand vor invata romani sa piloteze aceste avioane

Premierul Ponta a declarat, joi, dupa ce a aterizat la Baza 71 Aeriana dinCampia Turzii la finalul unui zbor la bordul unui avion F-16, ca asteapta momentul in care pilotii romani vor putea sa se afle in.

Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii

Victor Ponta a ajuns, joi dimineata, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, pentru a participa la Ziua Distinsilor Vizitatori, care are loc in ultima zi a exercitiului romano-american Dacian Viper 2014, transmite.

UPDATE Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii: Romania dovedeste ca este un partener foarte credibil, serios si important al SUA si NATO

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax. UPDATE Cu ocazia ceremoniei de inchidere a exercitiilor, premierul Victor Ponta a declarat ca, prin actiunile comune, Romania dovedeste ca este un partener respectat si de incredere al NATO si SUA.

Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta va participa la exercitiul comun aerian romano-american de la Campia Turzii

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului romano-american Dacian Viper 2014, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, potrivit unui comunicat al Guvernului. In cadrul exercitiului militar comun pilotii romani se antreneaza cu avioane de vanatoare americane F-16, iar cei americani vor zbura pe aeronave MiG 21 LancerR din dotarea Fortelor Aeriene Romane, informeaza Agerpres.

Presedintele PDL Cluj despre Victor Ponta: A venit la Campia Turzii sa se antreneze pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperisul Ministerului Apararii

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, sustine ca premierul Victor Ponta s-a antrenat la Baza 71 Aeriana Campia Turzii, pe un F-16, pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperisul Ministerului Apararii.

Presedintele PDL Cluj: Ponta s-a antrenat la Campia Turzii pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperisul MApN

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, considera ca premierul Victor Ponta s-a antrenat la Baza 71 Aeriana Campia Turzii, pe un F-16, pentru plecarea cu elicopterul de pe acoperisul Ministerului Apararii, singurul scop al acestuia fiind satisfacerea propriilor capricii, nu sa guverneze Romania, transmite Mediafax.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA se afla la Guvern pentru a vorbi cu Victor Ponta

Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, se afla, miercuri, la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, relateaza B1 TV. Ultima discutie, la Guvern, intre cei doi a avut loc in urma.

Victor Ponta: Este cea mai urata manifestare din caracterul dlui Basescu, sa ameninte familia unui senator. A fost o amenintare pur mafiota

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, invitat intr-o emisiune la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, a spus premierul. Seful Guvernului sustine ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine securizat fiind in regim de unitate militara. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui, a declarat Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2045 seconds )