Libnet.ro
UNICEF

08:15

Premierul Victor Ponta va participa la exercitiul comun aerian romano-american de la Campia Turzii

Hotnews Hotnews,
 Premierul Victor Ponta va participa la exercitiul comun aerian romano-american de la Campia Turzii

Premierul Victor Ponta va participa, joi, la Ziua Distinsilor Vizitatori a exercitiului romano-american Dacian Viper 2014, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, potrivit unui comunicat al Guvernului. In cadrul exercitiului militar comun pilotii romani se antreneaza cu avioane de vanatoare americane F-16, iar cei americani vor zbura pe aeronave MiG 21 LancerR din dotarea Fortelor Aeriene Romane, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii: Romania dovedeste ca este un partener foarte credibil, serios si important al SUA si NATO

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax. UPDATE Cu ocazia ceremoniei de inchidere a exercitiilor, premierul Victor Ponta a declarat ca, prin actiunile comune, Romania dovedeste ca este un partener respectat si de incredere al NATO si SUA.

Victor Ponta, copilot intr-un zbor cu un avion F-16, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii

Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la un zbor cu un avion american F-16 cu dubla comanda, el fiind copilot, sosind pe pista imbracat in uniforma de pilot al Fortelor Aeriene Romane si primind instructiuni pentru zbor, relateaza Mediafax.

Ne pregatim pentru noi conflicte institutionale. La ce se refera premierul Victor Ponta

Ne pregatim pentru niste conflicte institutionale, a declarat premierul Victor Ponta, la Sinteza zilei, referindu-se la perioada de tranzitie de dupa alegerile prezidentiale, pana la expirarea mandatului lui.

Premierul Victor Ponta, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei

In aceasta seara, invitatul lui Mihai Gadea este prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta. Cum raspunde premierul amenintarilor si santajului la care este supus un parlamentar USD de catre Basescu Traian? Ce va.

INTERVIU Premierul Victor Ponta: Fotbalul din Romania a influentat, in sens negativ, celelalte sporturi

Victor Ponta a acordat un amplu interviu numarului 7 din revista Sport in Romania, realizat de cunoscutul cronicar sportiv Dumitru Graur.

Victor Ponta la Campia Turzii. Se afla la bordul unui avion F16 in cadrul unui exercitiu romano-american

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, participa, joi, la un exercitiu romano-american Dacian Viper 2014la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii. Victor Ponta se afla al bordul unui F16.

Victor Ponta: O sa-mi mut biroul in Ministerul Apararii, fiindca va fi mai bine securizat. Treaba cu Duicu a fost o inscenare si ma astept la mai multe inscenari pana in noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, invitat intr-o emisiune la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, a spus premierul. Seful Guvernului sustine ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care vrea sa-si mute biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine pazit fiind in regim de unitate militara. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui, a declarat Ponta. Avem o crestere economica de peste 3% pe primul trimestru. Romanii muncesc mai mult si mai bine.

George Scutaru (PNL): Victor Ponta se muta la Ministerul Apararii ca sa nu mai fie deranjat de mitinguri. La MApN nu se pot organiza proteste

Premierul Victor Ponta se muta in sediul Ministerului Apararii pentru ca isi doreste sa nu mai fie deranjat de mitinguri, a declarat liderul deputatilor liberali, George Scutaru, citat de Agerpres. Liberalul a indicat Legea 60/1991 privind adunarile publice, care prevede ca organizarea si desfasurarea adunarilor publice sunt interzise in imediata apropiere a obiectivelor militare. Ministerul Apararii are indicativul militar UM 02515, deci este unitate militara, a spus Scutaru. HotNews. ro a scris in urma cu o zi ca, neoficial, informatia ca premierul isi va muta biroul la MApN a mai circulat si acum un an, iar surse au declarat atunci ca intentia era justificata prin dorinta de a-si proteja imaginea de eventuale proteste.

Victor Ponta: Romania s-a imprumutat ieri cu o dobanda de 3,70% pe 10 ani. Avem bani de pensii si salarii pana la sfarsitul anului

Premierul Victor Ponta a spus la inceputul sedintei de guvern ca Romania s-a imprumutat marti de pe pietele financiare internationale la o dobanda foarte buna de 3,70%. Astfel, s-au asigurat banii de pensii si salarii pentru 2014, a adugat Ponta. Asta inseamna ca avem toti banii de salarii, de pensii, de functionare a institutiilor, orice s-ar intampla in Ucraina, orice s-ar intampla in alta parte, a afirmat premierul.

Ilie Sarbu: Victor Ponta va trebui sa candideze la prezidentiale daca nu gasim alta formula

Senatorul PSD Ilie Sarbu considera ca premierul Victor Ponta va trebui sa candideze la presedintie anul acesta daca PSD nu gaseste o alta formula. Premierul a spus-o ca nu si-a dorit lucrul asta si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )