Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Este cea mai urata manifestare din caracterul dlui Basescu, sa ameninte familia unui senator. A fost o amenintare pur mafiota

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Este cea mai urata manifestare din caracterul dlui Basescu, sa ameninte familia unui senator. A fost o amenintare pur mafiota

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, invitat intr-o emisiune la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu a amenintat un membru al Parlamentului si trebuie sa raspunda penal pentru abuzuri. Eu sunt procuror, am lucrat cu multi oameni care au incalcat legea, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot, a spus premierul. Seful Guvernului sustine ca nu s-a intalnit cu Duicu la el in birou si ca a fost o inscenare, motiv pentru care si-a mutat biroul in Ministerul Apararii, care va fi mai bine securizat fiind in regim de unitate militara. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui, a declarat Ponta. continuă pe Hotnews

Cosmin Contra despre Atletico Madrid: Este cea mai buna echipa din Europa

Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Este un instrument in mana baronilor PSD

Deputatul PMP Elena Udrea a afirmat, vineri, ca premierul Victor Ponta este un instrument in mana baronilor PSD are au autoritate asupra lor, relateaza Agerpres. Nu este decat un instrument in.

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Traian Basescu ii raspunde lui Victor Ponta: Este greu pentru prim-ministru si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit

Presedintele Traian Basescu afirma, in replica la declaratiile lui Victor Ponta, ca premierul are o mai mare preocupare pentru protejarea baronilor locali si pentru prezervarea propriei functii decat pentru nevoile reale ale romanilor. Pentru simpatia si voturile baronilor locali ai PSD, domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta calca din nou in picioare interesul si nevoile reale ale romanilor, alimentandu-i, insa, si cu minciuna ca terenurile de la Nana ar fi fost achizitionate de familia mea inainte de semnarea contractului de vanzare-cumparare din data de 9 septembrie 2013, arata seful statului intr-un comunicat, afirmand de asemenea ca este greu pentru Ponta si pentru baronii care si-au dobandit terenuri in mod ilegal sa inteleaga ca acestea pot fi cumparate cinstit, in schimbul unui credit bancar.

Sondaj: Adele este cea mai ascultata cantareata la serviciu

Adele este cantareata cea mai ascultata la serviciu. in urma unui sondaj, Adele a fost desemnata artista ale carei piese sunt cel mai ascultate in orele de lucru, mai ales in birourile de peste ocean. Potrivit.

Victor Ponta: Radu Mazare a fost luat din restaurant de parca era Steven Seagal

Radu Mazare, Steven Seagal de Romania. Comparatia ii apartine premierului Victor Ponta care a comentat modul in care a fost ridicat de anchetatori edilul din Constanta si dus la audieri. Seful Executivului s-a.

Stabilitatea Europei, amenintata. Ce declara un important om din Rusia: Este cea mai GRAVA criza de la sfarsitul Razboiului Rece

Stabilitatea Europei este amenintata de intensificarea sentimentelor antiruse in legatura cu criza din Ucraina, a avertizat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. in prezent, incitarea la sentimente.

FOTO VIDEO Rio Celeste: secretul cascadei cu cea mai albastra apa din lume

Costa Rica se mandreste cu una dintre cele mai frumoase cascade din lume, Rio Celeste, situata in Parcul National Tenorio Volcano. Azuriul sau turcoazul laptos al apelor, asa cum pare in functie de momentul zilei, reprezinta momeala perfecta pentru turisti din intreaga lume, dornici sa se scufunde in aceasta adevarata minune a naturii. Bineinteles, exista o explicatie stiintifica pentru culoarea intensa a raului celest.

Ponta, despre declaratiile presedintelui: O amenintare pur mafiota a lui Basescu, ca in filmul Nasul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Romania TV, ca declaratiile recente ale presedintelui Basescu la adresa senatoarei Gabriela Firea reprezinta cea mai urata manifestare a caracterului presedintelui, fara insa ca aceasta sa fie si cea mai grava criza.

Victor Ponta, invitat la Romania TV, incepand cu ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitat, incepand cu ora 21. 00, la emisiunea Romania la raport, la Romania TV. Ponta a anuntat, luni,ca, in urma declaratiilor sefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusa, marti, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pe care o doreste semnata de cat mai multi parlamentari, inclusiv din opozitie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )