Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC vine in Maramures. intalniri cu reprezentantii Bisericii

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC vine in Maramures. intalniri cu reprezentantii Bisericii

Candidatul Victor Ponta la alegerile prezidentiale va fi prezent in data de 6 noiembrie in Maramures unde va fi lua parte la o intalnire cu reprezentantii Aliantei din judetele limitrofe judetului Maramures. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014 PSD a spulberat opozitia in judetul lui Dragnea:Ponta a castigat in 90 de localitati din Teleorman, Klaus Iohannis doar in sapte

Liderii PSD Teleorman, cei care au coordonat campania pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, au prezentat, astazi, rezultatele scrutinului de duminica. 57% a obtinut Victor Viorel Ponta, candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC in judetul Teleorman . Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a iesit invingator doar in sate comune din Teleorman, procentul obtinut la nivelul judetului fiind de 23,21%.

Alegeri prezidentiale 2014 Teleorman: Ponta a obtinut 57,92% din voturile, iar Klaus Iohannis 23,24%

Biroul Electoral Judetean Teleorman a centralizat datele venite din teritoriu. Potrivit informatiilor furnizate de BEJ , candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut in Teleorman 57,92%.

VIDEO. Rezultatele finale din primul tur al prezidentialelor: Ponta - 40,44%, Iohannis - 30,37%

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, a obtinut 40,44% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de Klaus Iohannis ACL), pentru care au votat 30,37% dintre alegatori, si de Calin Popescu Tariceanu - 5,36%, conform rezultatelor finale provizorii anuntate marti de BEC.

BEC a anuntat rezultatele finale partiale din primul tur; Ponta ramane primul clasat, cu 40,44%, iar Iohannis are 30,37%

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat marti rezultatele finale provizorii din primur tur al alegerilor, potrivit carora Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, a obtinut 40,44% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de.

PRIMELE REZULTATE ale EXIT-POLL-urilor. Ponta castiga turul I al prezidentialelor

Romanii cu drept de vot au decis astazi viitorul Romaniei. Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, a obtinut 40% din voturi la alegerile prezidentiale, fiind urmat de Klaus Iohannis ACL), cu 31%, si de.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Putem face schimbarea inceputa in 2012

Candidatul aliantie PSD-UNPR-PC pentru functia de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, a multumit tuturor oamenilor care au iesit la vot, chiar daca au votat pentru el sau pentru alti candidati. in urma.

Ponta a castigat alegerile in Coreea de Nord, dar le-a pierdut in China

Victor Ponta, candidatul alintei PSD-UNPR-PC a reusit sa castige alegerile din. Coreea de Nord, la turul de scrutin desfasurat la ambasada Romaniei de la Phenian. Ponta a reusit sa obtina 3 voturi, in timp ce Klaus Iohannis a primit doar 2 voturi, iar Monica Macovei -- 1 vot. in schimb, Victor Ponta a pierdut alegerile in China. Aici a castigat Monica Macovei.

Noul PATRULATER ROSU: PSD, UNPR, PC, PRM

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a incheiat marti, 4 noiembrie 2014, un Protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare PRM) privind sustinerea candidaturii domnului Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie 2014, se arata in comunicatul transmis de UNPR.

VIDEO. Noul PATRULATER ROSU: PSD, UNPR, PC, PRM

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei a incheiat marti, 4 noiembrie 2014, un Protocol de colaborare cu Partidul Romania Mare PRM) privind sustinerea candidaturii domnului Victor Ponta in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie 2014, se arata in comunicatul transmis de UNPR.

Victor Ponta: Sper ca vom face, alaturi de PLR, un soi de USL 2

Candidatul aliantei PSD-PC-UNPR pentru postul de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, in direct la Antena 3, ca rezultatul obtinut este unul bun, dar ca ramane cu un gust amar, dupa ce a vazut la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )