Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Cazul Stanescu este cea mai mare criza a USL, daca nu se face nimic, nu mai putem merge impreuna

B1 B1,
Victor Ponta: Cazul Stanescu este cea mai mare criza a USL, daca nu se face nimic, nu mai putem merge impreuna

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu reprezinta cea mai mare criza din USL si ca, daca liberalii nu vor lua masuri, drumurile se vor desparti. continuă pe B1

Ponta: Este cea mai mare criza prin care trece USL. Astept o decizie pana luni, altfel nu mai putem merge impreuna

Actuala criza din USL - iscata de declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu in cazul Barsan - este cea mai mare de la formare si pana acum, a apreciat, joi, copresedintele USL, Victor Ponta. Liderul PSD,.

AVERTISMENTUL lui Ponta: Cazul Stanescu - cea mai mare CRIZA a USL. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu sustine declaratiile lui Sorin Rosca Stanescu, dar ca nu s-a pus problema excluderii acestuia din partid. Antonescu a negat ca aceasta ar fi cea mai grava criza din USL si a spus ca va continua discutiile cu partenerii de coalitie. ----- Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca nu este multumit de solutia PNL in cazul lui Rosca Stanescu si arata ca acesta a continuat criticile la adresa PSD, generand astfel cea mai mare criza a .

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului.

Este cea mai sexy cantareata in viziunea ingerasilor Victorias Secret

Se zvoneste ca ar fi din nou insarcinata, insa continua sa fie in topul celor mai hot vedete.

Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ] Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare.

UPDATE Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Crin Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri unii altora

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat.

Profesor de la cea mai mare universitate din Ardeal dat afara pentru plagiat

Profesorul universitar dr. Gheorghe Popescu, de la Facultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB), a fost sanctionat cu desfacerea contractului de munca pentru plagiat. Acesta a plagiat lucrarea unei doctorande a universitatii.

Un profesor de la cea mai mare universitate din Ardeal a fost dat afara pentru ca a plagiat

Profesorul universitar dr. Gheorghe Popescu, de la Facultatea de Studii Economice si Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB), a fost sanctionat cu desfacerea contractului de munca pentru plagiat. Acesta a preluat teza de doctorat de-a unei studente si a publicat-o sub semnatura proprie.

UPDATE Ultimatum dat de Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri/ Rosca Stanescu isi cere scuze

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat. UPDATE 2 Sorin Rosca Stanescu isi cere scuze pentru afirmatiile facute la adresa partenerilor de alianta.

USL in pericol? Ponta ameninta cu ruptura, daca liberalii nu-l exclud pe SRS. Antonescu:Nu suntem in situatia sa ne dam ultimatumuri

Premierul Victor Ponta a afirmat ca nesanctionarea lui Sorin Rosca Stanescu de catre PNL este cea mai mare criza a USL si ca asteapta pana luni ca liberalii sa ia o decizie concreta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2921 seconds )