Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

B1 B1,
Victor Ponta: Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia

Premierul Victor Ponta a condamnat cu fermitate atentatul care a vizat doua hoteluri din Tunisia. Condamn cu fermitate atentatul terorist din Tunisia. Solidaritate cu Tunisia si condoleante familiilor. continuă pe B1

Hollande, declaratie PATIMASA despre atentatul terorist din Franta

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, vineri, ca atacul de la uzina din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, a fost de natura terorista.

Mesajul ironic al lui Victor Ponta postat pe Facebook

Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist a scris premierul Victor Ponta, pe Facebook.

FOTO. Victor Ponta, dupa adoptarea Codului Fiscal: Sunt un premier mandru si fericit

Victor Ponta, premierul autospendat al Romaniei din cauza unei operatii la menisc suferita in Turcia, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook ca este un un premier mandru si fericit deoarece Uniunea Social-Liberala si-a indeplinit azi toate promisiunile economice si sociale.

Victor Ponta, mesaj pe Twitter in limba franceza: Profunda indignare dupa atentatul din Isere

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj, in limba franceza, in care arata ca exista o profunda indignare dupa atentatul din Isere si ca Franta este sprijinita in mobilizarea.

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare.

ATENTAT TERORIST in Tunisia

Un atentat terorist a fost comis, vineri, la doua hoteluri din Tunisia.

MAE: Nu exista informatii privind cetateni romani afectati de atentatele din Tunisia

Pana la aceasta ora nu sunt informatii conform carora cetateni romani ar fi fost afectati in urma atentatului din Tunisia, in care si-au pierdut viata cel putin 27 de persoane, inclusiv numerosi turisti.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )