Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose si fostul premier al Republicii Moldova deschid lista Pro Romania pentru alegerile europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, comisarul european Corina Cretu si fostul prim-ministru Mihai Tudose deschid lista pentru alegerile europarlamentare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, Corina Cretu, Mihai Tudose, primii pe lista Pro Romania pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, deschide lista partidului pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de Corina Cretu, Mihai Tudose si Iurie Leanca.

Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital. Fostul premier e suspect de infarct

Mihai Tudose a fost transportat de urgenta la spital. Fostul premier ar fi suferit un infarct in timp ce se afla la o intalnire alaturi de mai multi colegi de partid. Din primele informatii, Mihai Tudose se afla la o intalnire alaturi de colegii din partidul Pro Romania. La un moment dat, fostului premier al [] .

VICTOR PONTA: Sunt convins ca Mihai Tudose va fi bine

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine, intr-un mesaj publicat, astazi, pe contul sau de Facebook, ca erau mai multi colegi alaturi de Mihai Tudose in momentul in care acestuia i s-a facut rau.

Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a facut un infarct miocardic extins. I-au fost puse doua stenturi de catre medicii de la Institutul C. Iliescu, in prezent starea acestuia fiind stabila. Serban.

Nicu Banicioiu. Cum l-a resuscitat pe Mihai Tudose

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu era cu Mihai Tudose la o sedinta, cand fostului premier i s-a facut rau si a facut infarct. Banicioiu a intervenit imediat. Eu eram langa el, la masa,.

Nicolae Banicioiu, despre cum l-a resuscitat pe Mihai Tudose

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu era cu Mihai Tudose la o sedinta, cand fostului premier i s-a facut rau si a facut infarct. Banicioiu a intervenit imediat. Eu eram langa el, la masa,.

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta.

Corina Cretu s-a inscris in Pro Romania: Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma despart de partidul alaturi de care am pornit la drum

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, si-a depus luni adeziunea la Partidul Pro Romania, condus de fostul premier Victor Ponta. Am decis, dupa aproape 30 ani de politica, sa ma.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. Diagnosticul: infarct. Medicii decid la aceasta ora daca-l opereaza

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu.

Mihai Tudose a fost dus in stare critica la spital. I s-a oprit inima de mai multe ori. Medicii i-au montat doua stenturi. Care este primul sau mesaj dupa infarct

Fostul premier PSD Mihai Tudose a fost dus de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau la o sedinta de partid. Liderul Pro Romania Victor Ponta a confirmat ca Mihai Tudose a suferit un infarct. Fostul premier a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )