Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit sa preia guvernarea. Nu de Iohannis depinde schimbarea Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit sa preia guvernarea. Nu de Iohannis depinde schimbarea Guvernului

Premierul Victor Ponta spune ca nu se teme ca vreun membru al coalitiei ar putea sprijini motiunea opozitiei contra Guvernului si nu crede ca PNL este pregatit sa preia guvernarea, adaugand ca Iohannis nu i-a spus nimic de un Guvern PNL, stiind ca un presedinte nu schimba majoritatea din Parlament. continuă pe Hotnews

Ponta nu crede ca PNL este pregatit sa preia guvernarea

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu crede ca PNL este pregatit sa preia guvernarea si nu se teme ca vreun membru al coalitiei ar putea sprijini motiunea opozitiei contra Guvernului.

Victor Ponta: Nu cred ca PNL este pregatit pentru preluarea guvernarii. Schimbarea Guvernului nu depinde de Iohannis

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica, ca PNL-ul nu este pregatit sa preia guvernarea, adaugand ca Iohannis nu i-a spus nimic de un Guvern PNL, stiind ca un presedinte nu schimba majoritatea din.

Victor Ponta fuge de alegerile partiale

Mai multe mandate de presedinti de consilii judetene, primari sau parlamentari au fost vacantate in ultimele sase luni de zile, dar Executivul condus de Victor Ponta nu se grabeste sa ii cheme pe alegatori la urne. Decizia este intarziata pe fondul scaderii PSD in sondajele de opinie, dupa infrangerea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale.

DOCUMENT EXCLUSIV. Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Premierul ar putea returna banii incasati. Vezi celelalte efecte

Victor Ponta a devenit avocat fara concurs, pe baza titlului de doctor, se arata intr-un raspuns oficial al Baroului Bucuresti, trimis RL. in aceste conditii, persoanele reprezentate de actualul premier in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate. O alta problema ridicata este aceea daca Ponta ar putea fi reprimit in barou, dupa ce-si termina cariera politica.

Ce prevede Ordonanta care amnistiaza plagiatorii. Actul semnat de premierul Victor Ponta care-i acorda doctorului Victor Ponta dreptul sa renunte la titlul stiintific

Victor Ponta nu a trimis nici pana astazi solicitare catre Ministerul Educatiei pentru a renunta la titlul de doctor, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a anuntat pentru HotNews. ro si ca Ministerul nu a definitivat metodologia care stabileste procedura de renuntare la titlu. Au trecut 10 zile de cand in Monitorul Oficial a fost publicata Ordonanta de Urgenta semnata de premierul Victor Ponta, care modifica Legea Educatiei astfel incat doctorul Ponta sa poata renunta fara explicatii si fara repercusiuni la titlul de doctor in drept. HotNews. ro va prezinta fiecare articol al Ordonantei de Urgenta care amnistiaza plagiatorii.

Premierul Victor Ponta a participat la o petrecere a unui membru PSD, in Arges

Premierul Victor Ponta a participat sambata seara la botezul mezinei familiei Chestorului Camerei Deputatilor si presedintele TSD Arges, Mircea Draghici si a Georgianei Draghici, consiliera Dacianei Ponta.

Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Ce risca premierul daca renunta la doctorat

Baroul Bucuresti a confirmat, pentru ziarul Romania Libera, ca premierul Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor, acordat de Universitatea Bucuresti in anul 2003. in aceste conditii, persoanele reprezentate de Ponta in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate.

Victor Ponta: Preturile RCA sunt excesive pentru tineri. Masina nu ar trebui considerata un lux (FOTO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, prin intermediul retelei de socializare Facebook, ca sustine initiativa lui Darius Valcov de a cere ASF reanalizarea sistemului RCA, afirmand ca masina nu ar trebui.

Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook o urare de la multi ani adresata jurnalistului Antena 3 Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei. Gadea implineste astazi 38 de ani.

Victor Ponta: Pana in 2012, ANAF a fost condus de un grup infractional

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la Ministerul Finantelor, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a functionat, pana in 2012, ca un grup infractional, aratand ca aceasta institutie, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )